![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Nefret Forumunda Bulunan Öfkemden Çırpınmaktayım... Konusunu Görüntülemektesiniz. Dertlerimle Başbaşayım Bir Yanımda sen Bir yanımda Yokluğun Öfkemden Çırpınmaktayım.. Cezamı Benim Çektiğim Çile mi, Kader mi Yok Yok Benim Öfkem Öfkemden Çırpınmaktayım... Aklımda Sen Varsın Yok Oluşun, Gidişin Beni ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Dertlerimle Başbaşayım Bir Yanımda sen Bir yanımda Yokluğun Öfkemden Çırpınmaktayım.. Cezamı Benim Çektiğim Çile mi, Kader mi Yok Yok Benim Öfkem Öfkemden Çırpınmaktayım... Aklımda Sen Varsın Yok Oluşun, Gidişin Beni Terkedeşin İşte Ben ve YokluĞum Çırpınmaktayım Ölü balık Gibi, Denize susamış SAZAN gibi Ölüşümün sensiz Sebebi Öfkemden Çırpınmaktayım... |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Ax!!Sh£yTaN İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 12:56. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |