![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Nefret Forumunda Bulunan Biten-Kaçan-Yitirilen Konusunu Görüntülemektesiniz. Yazamıyorum… İçimden gelmiyor yalan sevdalara nameler döktürmeyi Oysa ki Ne telaşlı, ne utangaç günlerimiz vardı İçimden gelmiyor Kapkara düşleri, masmavi düşlerle örtüştürmeyi Kim derdi ki nefreti kusacak kadar hainmiş benim ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yazamıyorum… İçimden gelmiyor yalan sevdalara nameler döktürmeyi Oysa ki Ne telaşlı, ne utangaç günlerimiz vardı İçimden gelmiyor Kapkara düşleri, masmavi düşlerle örtüştürmeyi Kim derdi ki nefreti kusacak kadar hainmiş benim dediklerimiz Ateş söner, yağmur dinermiş En vefakar dostum diye gecelerin koynuna atarmışız kendimizi… Zamanla çok şeyi öğreniyor insan Gecelerin ihaneti ise en beteriymiş Sarılacak yılan bile bulamazsın Öyle ki su bile seni boğmaktan nefret eder… Kendi kendinden nefret eder Kendine düşman kesilirsin Yeter ki ihanet seni bir yakalayıversin Kalemin de senden kaçar Yazacak bir şey bulamazsın Ölmek istersin uçurumlar, tabutlar senden kaçar… Bir şiir yazarsın, bitirmek istersin Mümkün değil, bitişler senden kaçar İstesen de bitiremezsin… |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye zizi İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (05-28-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ''Zamanla çok şeyi öğreniyor insan Gecelerin ihaneti ise en beteriymiş Sarılacak yılan bile bulamazsın Öyle ki su bile seni boğmaktan nefret eder…'' çokk hoşş, tşkler paylşm için(; |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
zizi (05-30-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |