![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Nefret Forumunda Bulunan Içimdeki Son Umuttun... Konusunu Görüntülemektesiniz. Karşıma çıktın Hiç Ummadığım Bir Anda Anlamsız Amaçsız Bir Yaşamım Vardı Sen Okaranlık Dünyamın Kapılarını Araladın Seninle Farklı Bakmaya Basladım Hayata Hergünümde Hergecemde Düşüncemde Sen Vardın Içimdeki Bi Ses Bana ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Karşıma çıktın Hiç Ummadığım Bir Anda Anlamsız Amaçsız Bir Yaşamım Vardı Sen Okaranlık Dünyamın Kapılarını Araladın Seninle Farklı Bakmaya Basladım Hayata Hergünümde Hergecemde Düşüncemde Sen Vardın Içimdeki Bi Ses Bana Hisslerinde Yanılmadın Diyordu Bu Sefer şans Sana Güldü Diyordu. Içimde Bambaska Duygular Fırtınalar Koparıyordu Adını Bile Koyamamıştım Içimdeki Fırtınaların Ama Yine Yanılmış Yine Bi Sevadaya Yenik Düşmüştüm Yine Kendimi Bi Sevdanın Eşiğinde..... Yapayalnız Mutsuz Umutsuz Bulmuştum Oysaki Sen Içimdeki ''son Umuttun''..... Içimdeki Son Umuttun O Umutlarıda Sen Yok Ettin Sana Güvenmiştim Bikezdaha Yaraladın Beni Sevgimi Aşkmı Tövbe Ettirdin .... |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye OmerGuzel İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
goncamsın (08-18-2009), Kar Tanesi (05-28-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
İçimdeki UMUTsunn.. UMUDumsun sen benimmm... her şeye inat, herkese inat, her şeyi göze alarak UMUDUMsunn...!!
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |