![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Nefret Forumunda Bulunan Bakma Öyle "DERİN" İşim Olmaz Seninle Konusunu Görüntülemektesiniz. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Bencil ruhsuz ve boş gözlerle Karşımdasın yabancı halinle Bu ilk değil ama daha önce Bu son demen bu kadar koymamıştı niye Terkederken yanına al ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Bencil ruhsuz ve boş gözlerle Karşımdasın yabancı halinle Bu ilk değil ama daha önce Bu son demen bu kadar koymamıştı niye Terkederken yanına al kara kaplı defterini Akıtırsın kaleminden son sözünü iki yüzünü Her nereye gidersen Kendinle yüzleşirken kimse duymaz yalan söyle Terkettiğin şehirler yarım kalmış şiirler Sustukların büyür içinde Her nereye gidersen Neden durur masanın üstünde Bomboş bir kağıt sevdiğin kalemle Erken gelmeseydim Yazacakmıydın üstüne Bıraktığım yerde ama mutlu kal diye Terkederken yanına al kara kaplı defterini Akıtırsın kaleminden son sözünü iki yüzünü Her nereye gidersen Kendinle yüzleşirken kimse duymaz yalan söyle Terkettiğin şehirler yarım kalmış şiirler Sustukların büyür içinde Hangi ayrılık bi parçasını bizde bıraktı da Bizden kalan ne varsa aldı da gitti Yolun başında bulduklarımızı da yitirdik yar Ne yitirdiğimizi bulmaya çalışırken Oysa kaybettiğimiz kendimizden başka bişey değildi Kaybettin beni sevgili Bul beni kendinde kendini bulduğun bende Bul sevgili Ne ben sığdım sana ne sen kışı çevirebildin yaza bende Bütün mevsimler ihanet varlığına İhanetler tükendi tükenen bizdik Biz tedirgin düşlerimizle gecede birkaç kendini tekrar eden cümleden ibaret Cümleler kanayan avuçlarımızdan düşe kalka tırmanmaya çalışan kendi içinde anlaşılmaz hisler Gece biz mevsimler biz tedirgin biz ihanet bütün benliğiyle sen Bulmuşken seni düştüm düşlerimden İhanet ettin yar anlamsız kıldın kendini Ben kendim kaldım senin anlamsızlığına rağmen Sus ve git git sevgili...İŞİM OLMAZ BENİM SENLE |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |