MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Edebiyat
Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz
Nefret
Sevabıyla Günahıyla Herşeyiyle Kabullenmekmiş

Sevabıyla Günahıyla Herşeyiyle Kabullenmekmiş

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve  Nefret Forumunda Bulunan  Sevabıyla Günahıyla Herşeyiyle Kabullenmekmiş Konusunu Görüntülemektesiniz. Sensiz bu son yolculuk, Dönüşüm olmayacak. İçimde hatıralar, resimler solmayacak. Kaderde sana ait bir tek iz kalmayacak. Nereye gittiğini bilmediğim uçsuz bucaksız bir yol var önümde... Geçmişimle hesaplaştığım bir 4 ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 06-02-2009, 00:38
Funda isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
funda

Exclamation Sevabıyla Günahıyla Herşeyiyle Kabullenmekmiş

Sensiz bu son yolculuk,
Dönüşüm olmayacak.

İçimde hatıralar, resimler solmayacak.
Kaderde sana ait bir tek iz kalmayacak.

Nereye gittiğini bilmediğim uçsuz bucaksız bir yol var önümde... Geçmişimle hesaplaştığım bir 4 yol ağzı. Nereye çıkar bu yol?

Beni sana getirir mi dersin? Çıkmaz sokaklarıma aşkını getirir mi, sevdamı yüreğine götürür mü dersin?

Koynumda senden kalma, solmasın diye gözümden bile sakındığım bir resim var. Senden bir iz kalmasın diye atıyorum o saklayıp sarmaladığım resmi...

Peki, seni yüreğimden söküp atmak bu kadar kolay mı dersin? Yaşanan onca şeyi silip atmak ağır gelmez mi dersin?

Ödünç aldın geleceğimi geçmişimden koparken,
Artık yokum ben...
Denedim defelarca senden arta kalanlarla,
Artık yokum ben...

Mavi, sarı ve yeşilden sonra gelen renk... Ölüm ve yaşam arasındaki o ince çizgi... İçine tükenmiş umutlarımı sakladığım bir yürek...

Sonu yokmuş bu yolun, çıkmadı bir yere... Getirmedi beni sana... Yazmadı kaderimi aşkınla, vermedi umutlarımı bana...

Avare avare dolaşıyorum karanlık sokaklarda... Oysa olmam gerek yer senin yanın.
Üşüyorum gecenin ayazında... Oysa yanmam gereken yer senin yüreğin.

Günahıyla, sevabıyla herşeyinle sevmedim mi?
Beni bensiz bırakıpta ben hep sana gelmedim mi?
Eller vefa nedir bilmez kadir kıymet bilmedim mi?
İnkar etme, yanarsın!!!

Senin yapamayacağını yaptım ben. Sevdim! Hemde dilimde değil, yüreğimde... Seviyorum demek sevmek değilmiş. Sevdiğini yüreğinin en derinlerinde hissedebilmekmiş.

O mutlu olsun diye kendi mutluluğundan geçebilmekmiş. O üzülmesin, acılar onu bulmasın diye bütün dertleri sırtına alıp çok uzak diyarlara götürebilmekmiş.

"Ben hamal değilim ki, neden hep yükünü taşıyım senin? " diye sorgulamamakmış.

Onu değiştirmeye çalışmadan, olduğu gibi sevmek, sevmediğin yönlerini törpülemeya çalışmamak demekmiş.

Sevabıyla, günahıyla her şeyiyle kabullenmekmiş!

Beni, bana bile bırakmadığın dönemler oldu. Üzülmedim kendime, aramadım kaybolan benliğimi... Özlediğim ve arayıp bulmam gereken daha önemli bir şey vardı. : " Sen "

Her şey boşmuş, her şey sahteymiş senin bana ayrılan hayat romanında... Nereye gittiğini bilmediğim bir yolda ilerliyorum. Sonumu merak etmiyorum. Beni sevdanın kıymetinin bilindiği diyarlara götürsün yeter. Fazlasını istemiyorum.

Seni ise vefasız yüreklere, kadir kıymet bilmeyen ellere bırakıyorum.
İnkarlarına devam et, aşkımın ateşinde boğulacaksın, az kaldı...!
Bu Mesaj İçin 2 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti..
Kar Tanesi (06-02-2009)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz