![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Gidişlerin Korkusu Konusunu Görüntülemektesiniz. Sensizliğin nefesi geziniyor gecemde, Issız hayallerin mekanı artık yüreğimde, Boşlukları saracağım senin yerine, Kara duvarlara bakacağım, gözlerinin içinde. Yoksun ya.... Sokaklar çığlıkları, Yıldızlar ışıkları örtecek. Seni bir kez daha özlemek ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sensizliğin nefesi geziniyor gecemde, Issız hayallerin mekanı artık yüreğimde, Boşlukları saracağım senin yerine, Kara duvarlara bakacağım, gözlerinin içinde. Yoksun ya.... Sokaklar çığlıkları, Yıldızlar ışıkları örtecek. Seni bir kez daha özlemek düştü ya kaderime. Gelişini yaşamadan , gidişine hazırladım yüreğimi Al emanetini.... Taşıyamaz bedenim sensizliği. Bana varlığınla gel ey sevgili Gönlüm gönlüne kilitliyken, Hasretin bir iz bırakmadan gel. Gel ki son bulsun gidişlerin korkusu. Tutamıyorum zamanı. |
| AYIŞIĞI Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
yeşil (08-20-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bana varlığınla gel ey sevgili Gönlüm gönlüne kilitliyken, Hasretin bir iz bırakmadan gel. Gel ki son bulsun gidişlerin korkusu. Tutamıyorum zamanı. iyimiş teşkkürler !.. |
| iqbL Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
| yeşil Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 13:02. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |