Hayatıma yeni bir sayfa açtım, zor oldu ama açabildim..Sen bu pencereyi açmadan önce o kadar karamsardım ki küsmüştüm hayata herkese kızgın öfkeliydim.Hani bazen deriz ya ne olsa hayatımızda suçu şu koca fani dünyaya atarız..Aslında birazda kendi elimizdedir hayata yön vermek kendi penceremizden..Ben sen hayatıma girene dek bunları bile düşünemezdim..Sen öyle bir girdin ki hayatıma yüzümdeki tebessümüm oldun hayattaki..Hep yanımda oldun iyi günümde de kötü günümde de..Hep sen oldun her düştügümde elimden tutan, beni o uçurumlardan kurtaran…Tabi bunları o zamanlar görmezdim ama şimdi gözüm açıldı hemde çok iyi...Şimdi ise senli günler,senli akşamlar içimi ısıtıyor… Çok kişi tandım iklimini,huyunu ama kimse sen gibi bakmadı sende ki gözler gibi..kimse içime inemedi ısıtamadı..Şimdi ise sadece aramızda mesafeler yollar var ama dayanıcaz dayanıcam her ne kadar cok özleyip üzülsemde...Ben eminim bu sefer yanılmıcam.Keşkelerle devam etmicem hayatıma senle bizle yola devam edeceğim…Nefes aldıgım müddetçe son nefesime kadar bu böyle olucak çünkü ben her şeyi sende gördüm..İlk sende yaşadım…Elim tuttugunda şefakati,sana sarılırken sıcaklıgın,farklılıgın ben bilmezdim bu tür şeyleri..Sende bir tek sende gördüm..Hep hayatımda ol, yanılgım yanıgınım olma…Biliyorum seni geç gördüm geç tanıdım..belkide sen benim için zamanında erken gelmiş biriydin yada ben senin için geç… ama şimdi tam zamanı mutlulugun..Bu mutluluğun bir ömür sürmesi dilegiyle,içimizdeki sevginin digerlerinden farklı olması dilegiyle, günün birinde aramızda gerçekten”elveda” kelimesinin geçmemesi dilegiyle..Bunları diyorum ve temenli ediyorum çünkü günün birinde bu sevgide yaşanan sevgiler gibi üstü örtülmüş yada rafa kaldırılmış bir kitap gibi eskisin istemiyorum…Artık benim dünyam hayatımın bir parçası oldun çıkma hep orda kal olur mu
çünkü ben sensiz asla yaşayamam bitanem