![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan İçimden sen geçiyorsun.. Konusunu Görüntülemektesiniz. İçimden sen geçiyorsun; Ben duruyor köşe başında, gözlerinin penceresinden düşüncelerine bakıyorum. Anneni görüyorum, arkadaşın Neriman'ı, bakkal Süleyman'ı, kuruyan manolyanı. Yitirilen gençliğini, diktirdiğin elbiseni, biriken bulaşıklar, cam kenarında içilen sigaranın biriktiği ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İçimden sen geçiyorsun; Ben duruyor köşe başında, gözlerinin penceresinden düşüncelerine bakıyorum. Anneni görüyorum, arkadaşın Neriman'ı, bakkal Süleyman'ı, kuruyan manolyanı. Yitirilen gençliğini, diktirdiğin elbiseni, biriken bulaşıklar, cam kenarında içilen sigaranın biriktiği kül tablasını. İçimden sen geçiyorsun; Ben koşuyorum; sensizlik ardımda! Nerede yakalasa; biliyorum yapışacak karanlık gibi bağrıma. Biliyorum sensizlik gece gibi gelecek bana.. İçimden sen geçiyorsun; Ben ağlıyorum. Ben ağlıyorum, sen g e ç i y o r s u n ... Ersin Hoşgenç Konu AYIŞIĞI tarafından (09-25-2009 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir. |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İçimden sen geçiyorsun; Ben ağlıyorum. Ben ağlıyorum, sen g e ç i y o r s u n ... |
| -Aşk Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (04-04-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |