![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Keşke önce sevseydim seni.. Konusunu Görüntülemektesiniz. bilsem , susmazdım; tüm damarlarıma yayılan, aşk ateşi olacağını, bazen , çamurdan heykeller gibi yüz ifadem ! kalbimde sarı yalnızlık hikayeleri.... evet; çantada keklik diye düşündüğüm hayat, ışıklar arsında, dışbükey ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| bilsem , susmazdım; tüm damarlarıma yayılan, aşk ateşi olacağını, bazen , çamurdan heykeller gibi yüz ifadem ! kalbimde sarı yalnızlık hikayeleri.... evet; çantada keklik diye düşündüğüm hayat, ışıklar arsında, dışbükey bir aynada gülümsesede, nasihatsiz geçirdiğim yıllara inat, yarım gözle kamçılar beni... büyüyeceğe benziyorum bu gidişle !... kimi zaman; güçlü olduğum hissiyle, tüm hatalarımı tek başıma yaptığımı, .......kabullenirim... herkese söken dobralığım, kendime sökmesede! seni sevdiğimi söylemeye, ...............zorlanırım...... içimde simsar bakışlı bir masum, göğsümde kıstaslı bir adam, sımsıkı sarılırım..... böyle öğrenmişim galiba aşkı ? sevgilinin gözlerinde, inciler doğduğuna inanarak, dünyayaı ona bırakarak, bulutları saklandığı yerden çıkararak, haykırabilmek... sevdiğimi ! işte aşk bu.... haklısınız, böyle öğrendim aşkı... keşkelerle tanışmadan önce, güneş güne, gün geceye düşmeden önce.. ah keşke, daha önce , çok önce , sevseydim seni...... ............keşke...... Nebile Aydın Konu AYIŞIĞI tarafından (09-25-2009 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir. |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
2u2um (09-25-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |