![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Sevgimin Bittiği Yerde Aşk Başlar Konusunu Görüntülemektesiniz. BENİM SEVGİMİN BİTTİĞİ YERDE AŞK BAŞLAR öyle korkuyorum ki sevgimden iyice beni esir aldı daha önceleri böyle diil di her şey cok farklı oldu sanki herşey günden güne daha iyiye ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| BENİM SEVGİMİN BİTTİĞİ YERDE AŞK BAŞLAR öyle korkuyorum ki sevgimden iyice beni esir aldı daha önceleri böyle diil di her şey cok farklı oldu sanki herşey günden güne daha iyiye gidiyor hatta o kadar iyiki bazen korkuyorum her güzel şeyi sonunda kötü bir şeyler olacakmış gibi bilirsin sana olan sevgimi hiç değişmedi hala ilk günkü gibi seni seviyorum dum du oldu daha sonraları asılında öyle olmuyacak tı gerçi herşey bi rüya diilmiydi ikimiz içinde biz aslında var olmuyan bir rüya yı yaşıyorduk yada yaşatmaya çalışıyorduk kader diyorduk yaşadıklarımıza evet kaderdi kendi elimizle yazdığımız bir kader günlerce aynı şeyden bahsediyorduk ve her konuştuğumuzda sanki ilk konuşuyormuşuz gibi susuyorduk bizim muhabbetimiz sessizliğimizdi çok uğraştım senin için çok senin üzülmeni istemiyorum demiştin son gün evet beni hiç üzmedin sadece yaşayan vücudum oldu kalbim ve aklımı coktan gömmüştüm cenazeye okadar cok kişi katıldıki aralarında bi tek sen yoktun olsun dedim kendi kendime benim sevgimin bittiği yerde aşk başlar öylede oldu seneler gecti benim rüyam bitmedi seni unutmak için uyudum seni gördüm hiç uyanmak istemedim uyandım evdeki her eşya seni yaşattı bana olmadı cok uzaklaştım senden insanların birbirini tanımadığı ülkelere orda bile kader karşıma çıktı senin isminle yaşayan biriyle tanıştım ordan da kaçtım sonradan anladım ne kadar uzaklaşsamda senden ben sen olmuşum herşeye senin gözünle bakmışım döndüm evet artık seni görsemde aşkımın ateş alacağını bile bile döndüm beni ona götürün dediğim zaman beni götürdükleri yer ......... aslında pek üzülmemiştim burda kavuşamıştık o hala sadece benim di hep te öyle kalmıştı artık o beni bekliyor {aLıntıdır} |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |