![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Sus(ma)! Konusunu Görüntülemektesiniz. Sus(ma)! Bittiğinde zaman güneşin ışıkları sönecek Söylediğim her söz tekrar tekrar kulaklarımda çınlayacak Haykıracaksın! Sus(ma)! Ben yitiyorum... Kaybettiğin anda hatrına getir şu gözlerimi Kaybolduğunu söylerdin ya yalan yanlış... İşte yitiyorum... ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sus(ma)! Bittiğinde zaman güneşin ışıkları sönecekSöylediğim her söz tekrar tekrar kulaklarımda çınlayacak Haykıracaksın! Sus(ma)!Ben yitiyorum... Kaybettiğin anda hatrına getir şu gözlerimi Kaybolduğunu söylerdin ya yalan yanlış...İşte yitiyorum... Çoktandır unuttuğumu yazıyorum sana Kim demiş unutulduğunu Ama bana dediler "Unutuldun!" Sus(ma)!yitiyorum... Kurşun yemiş gibi değil ![]() Sevda vurgunu yemiş gibiyim Çok sevmedim seni... Çok sevemedim diyemeyecek kadar sevdim... Sana sustum... Sana... Demet demet gül getirme artık Güller bile utanır soldu toprağımın üstündeSus(ma)!yitiyorum seni sevdamı düşündükçe...Ve sen yalancı ![]() SUS! Çünkü bittim... 16:21 04/04/2007 VesseLam Sus(ma)! Bittiğinde zaman güneşin ışıkları sönecekSöylediğim her söz tekrar tekrar kulaklarımda çınlayacak Haykıracaksın! Sus(ma)!Ben yitiyorum... Kaybettiğin anda hatrına getir şu gözlerimi Kaybolduğunu söylerdin ya yalan yanlış...İşte yitiyorum... Çoktandır unuttuğumu yazıyorum sana Kim demiş unutulduğunu Ama bana dediler "Unutuldun!" Sus(ma)!yitiyorum... Kurşun yemiş gibi değil ![]() Sevda vurgunu yemiş gibiyim Çok sevmedim seni... Çok sevemedim diyemeyecek kadar sevdim... Sana sustum... Sana... Demet demet gül getirme artık Güller bile utanır soldu toprağımın üstündeSus(ma)!yitiyorum seni sevdamı düşündükçe...Ve sen yalancı ![]() SUS! Çünkü bittim... 16:21 04/04/2007 VesseLam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 13:04. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |