![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Tek Dileğim Beni Unutma, Unutama... Konusunu Görüntülemektesiniz. Her gökyüzüne baktığında Her yalnız kalışında Küçücük bir çocuğun sebepsiz ağlayışında Beni düşün beni unutma… Bir gün yalnız kaldığında Başını omzuna yaslayacak kimsecikler bulamadığında Gözünden akan her damla gözyaşında Beni ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Her gökyüzüne baktığında Her yalnız kalışında Küçücük bir çocuğun sebepsiz ağlayışında Beni düşün beni unutma… Bir gün yalnız kaldığında Başını omzuna yaslayacak kimsecikler bulamadığında Gözünden akan her damla gözyaşında Beni düşün beni unutma… Bir yıldıza bakarken Bir nehir yavaş ve sessiz akarken Kalbinde bir ateş yanarken Beni düşün beni unutma… Akşam güneş batarken Sabahın ilk ışığı pencerenin önüne vururken Gökyüzünden bir yıldız kayarken Beni düşün beni unutma… Bir dostundan ayrılırken Sevdiklerinle vedalaşırken Ölümün yüzüne gülerken Beni düşün beni unutma… Sabah kalktığında günaydın diyecek kimsecikler bulamadığında Ayağa kalkacak dermanın kalmadığında Yanında ben bile olmadığımda Beni düşün beni unutma… Birde, birde beni düşünürken Seni sevdiğimi ve hep seveceğimi unutma Alıntıdır. |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye ALaGüL İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
BerzaH (04-08-2009), CeLebRindaL (04-08-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |