![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan “ Y â r ”dandır deyip razı olalım ! Konusunu Görüntülemektesiniz. Y ü r e ğ i m , toparlan gidiyoruz ! /ya da toparlandım gidelim ! / ârafta kalakalmak yakışmadı bize; bir adım atalım hadi, “ y â r ” ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]()
"Küçükken nasıldı" diye sordu anneme : ''Küçükken yaramazdı" dedi Annem.. Tebessüm etti - "doğru mu ?" Dedi . gözLerime bakarak.. - Doğru .. Dedim ve aynen tekrarladım annemin sözlerini "Küçükken yaram azdı'' جانانه جان اولان بلمز جاننڭ قيمتنى جانان ده بلمز جاننه جان اولانڭ قيمتنى جم سلطان ~~ ~~ Cânâna Cân olan bilmez Cânının kıymetini. Cânân da bilmez Cânına Cân olanın kıymetini. Cem Sultan ___________________________ _________________________ ![]() nokta tek başına konulunca, geri dönüşü yoktur; son sözünü söylemişsin demektir. Ama üç nokta koymak, söyleyemediklerini bile söyler... _____________________ Ali Ural ______________________ ![]() Bir düşenin kurtuluşu kolay olmaz. Ne mutlu kalbine Sen düşene, ve ne mutlu Sen’in kalbine düşene…” Nazan Bekiroğlu – Yusuf ile Züleyha ___________________ Hayat Boğazımı Sıkmış Bir Çocuk Gibi, Taki ; N e f e s A l m a y ı n c a y a k a d a r B ı r a k m a z Bazen kendi kendine kırılır dal, kendi kendine düşer yapraklar... Ne bir rüzgar eser, ne de yağmur yağar... Herşey sessizce oluverir... Sessizce... Bu hali O'ndan başka kim bilebilir? ... ___________________
Komm nur, ja komm nur, wer immer Du bist, Sucher, Verehrer, Freund des Verlassens. Es ist kein Problem, was es auch ist, Mit Zweifeln müssen wir uns nicht befassen. Hast du Eide gebrochen ¿? Und das tausendmal ¿? Auch dann komme wieder, beginne noch mal. (Mevlana) _____________________
![]()
___________________ Mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. Oyunlara ancak adam eksik olduğunda kabul edilen beceriksiz çocuklar gibi. Hayata katılmakta güçlük çekiyorum. Benim mevsimim sonbahar. Sokakların tenhalaşmaya başladığı vakitler. Tek kişilik oyunlar ustasıyım ben. Tek kişilik özlemler, tek kişilik acılar ustasıyım. Ben yağmuru arıyorum. Ben yağmuru arıyorum. Ben yağmuru arıyorum. Ben seni arıyorum. Tarık Tufan / Hayal Meyal _______________________ Ağla/yamayan/lar,anla/yamayan/lar dır,bilirsin… ağlayamıyorsun demek öyle mi ? O halde sen hiç dönüp bakma bile kalbine… Çünkü o ”kalp”,çoktan ”ç/ölün” ,olmuştur… name-i nur ![]() Karanlık sözler yazıyorum hayatım hakkında Öyle yoruldum ki yoruldum dünyayı tanımaktan Saçlarım çok yoruldu gençlik uykularımda Acılar çekebilecek yaşa geldiğim zaman Acıyla uğraşacak yerlerimi yok ettim. Ve şimdi birçok sayfasını atlayarak bitirdiğim kitabın Başından başlayabilirim. İsmet Özel _____________________ Ben diyorum ki: Vuslatı beklerim, Yâr, Gaffâr... Âşk diyor ki: El-intizâr eşeddü min-en-nâr.......* *Beklemek, ateşten şiddetlidir.. __________________________ ![]() ~ γάη .. đά/γάη ! __________________________ ![]() İnanıyorum ki, herkesin ölümü kendi rengindedir. Elif Şafak/ Aşk __________________________ Sözüm bana yetmiyor. Sen sözüm yokkende işittin beni. Avazım derdime yetişmiyor. Sen sesim çıkmazken de dinledin beni. Çağrışım dudağımda kalıyor. Sen kalbim yokken de sevdin beni. Yakarışım Senin işitmenden utanıyor Sen söylemesem de anlarsın beni. Sözüm bitti. Sesim kesildi. Kabul eyle beni. Senai Demirci _______________________ ![]() Yeni bir hayat başlıyor, hayra yor beni. __________________________ Yaradanı hangi kelimelerle tanımladığımız, kendimizi nasıl gördüğümüze ayna tutar. Şayet Tanrı dendi mi öncelikle korkulacak, utanılacak bir varlık geliyorsa aklına, Demek ki sen de korku ve utanç içindesin çoğunlukla. Yok eğer, Tanrı dendi mi evvela Aşk, merhamet ve şefkat anlıyorsan, sende de bu vasıflardan bolca mevcut demektir. Elif Şafak/ Aşk ______________________ ![]() gidecek biri mi var kalbim de... sebep aşk fakiri. bkk _______________________ ![]() "İçi boşalmış tenha bir akşamda, gidilebilecek en iyi yer çocukluğun bahçesidir. Çünkü en tanıdık kokular orada..." ______________________ ![]() Kırgın durduğuma bakma, aslında bende her şey aynı. Hüzünlere olan bu bağlılığım, eskiden kalma. Hüzünler biraz daha sanki bana benziyor. Yalancı Kehribar her şeyi ben inkar ettim ravi artık ters çevirme kum saatini. sayfaları çevirmek için ıslattığın parmağın kadar mutluyum. yalan değil insan gibi hafif şeyleri çeker kendine aşk kaçacak yer yok yüzünde..düş değil her şey masal...uçuruma gül atıp da yankısını beklemek gibidir aşk. sarı mumdan kızıla çalan kehribar ateşe büründü, tespih taneleri ve meşk ip kopunca dağılıverdi masal, yıkıldı kalp. bir varmış bir yokmuş aslında aşk.. Beşir SEVİM ______________________________________ ![]() Beşaşet güleryüzlü olmak ve hoş bir hale sahib olmak demektir. Beşaşet, ruhtaki saflık ve neş’enin yüzde parıltısı demektir. Karşılığı Ubuset yüz ekşiliğidir. İnsan daima güler yüzlü olmalı, hiç kimseye karşı çatık kaşlı bulunmamalıdır. Güleryüzlülük bir sadaka ve bahşiş sayılır. Bir hadis-i şerifte buyurulmuştur. “Allah muhakkak ki yumuşak huylu ve parlak yüzlü kulunu sever.” ___________________________ ![]() “ Sustum… ki incecik bir hüzündü yüzüm yakıştı yaşadığıma, yaşamadığıma.. _______________________ boyun büküp önünde ağlasam sessizce şu garip gönlüm affolur mu? bu fırtına durulur mu? benden adam olur mu? güzel günler bizi bekler e y v a l l a h dersin olur biter ________________________ Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. “İnsanların sıkıntılarına katlanmak, Allahü teâlânın beğendiği, Resûlullahın sevdiği ve evliyânın özendiği bir ahlâktır.” (Mevlânâ Hâlid-i Bağdâdî) _______________________ Bu dünyadaki insanlar bir mum alevinin önündeki üç pervane gibidirler. İlki aleve yaklaştı ve şöyle dedi: ben aşkı biliyorum... ikincisinin kanatları yaklaşarak aleve değdi ve o dedi: ben aşkın ateşinin nasıl yaktığını bilirim... Üçüncüsü kendini hiç tereddüt etmeden ateşin kalbin e attı ve ateş onu eritti. Yalnızca o bildi; gerçek aşk nedir. ________________________ Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. “Üzerimize cemaliyle yumuşacık ve şeker tadında karlar indirip, celaliyle dağları ve yolları kara bürüyen Rabbimiz… Kalplerimize kar tanesinin paklığını indir… Mutluluklarımızı kar taneleri sayısınca çok eyle… Hüzünlerimizi rahmetinin dokunuşuyla kar taneleri gibi erit.. Dostluklarımızı her bir kar tanesi gibi özel ve güzel eyle… Bizi senin rızan yolunda uçuşan kar taneleri eyle… Günahlarımızı gufranının karında yıka ve temizle…” ~Amin~ Senai Demirci ______________________ Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Kimi eskidiği için yaşar, kimi yaşadıkca eskir.. Ne tohumda keramet, ne toprakta, ne başakta… Marifet yaşamakta… Bedri Rahmi Eyuboğlu _______________________ "ağzın tat görmesin hayat |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |