Bu gece sana bir mektup yazacağım, yollar mıyım bilmiyorum...Sevgili .... diye mi başlasam, sevgilim diye mi? Karar verdim, en iyi kara sevdam. Seni tanımaya başladıktan sonra anladım ki benim gülmelerim sadece gamzelerimin çıkması, gözlerimin kısılmasıymış. Şimdi içtenlikle gülüyorum sana ve hayata... Kahkaha atıyorum tüm dertlere, gamlara. Geç kalmış bir bahar da olsan, içimdeki tomurcuklara engel olamadın, olamayacaksın da. Karakışım asla olmayacaksın ama içimi ısıtan sıcak bir fincan kahvem olacaksın hep yanı başımda... Yazı hiç anlatmayayım en iyisi... her ikinizde sıcak. Sıcağı severim ama sen + sıcak... ……………………………………
Bazen ifade edemiyorum seni... Kelimelere döküp, cümleler kuramıyorum sana. Ruhumun mantığı, yüreğimin sevgisiyle birleşiyor ve anlıyorum ki aşk değil, sevgi değil, bambaşka bir şey sana duyduğum... Sevmeyi, severken beklemeyi, özlemeyi (hem de ilk kez) öğreniyorum... Şu an derin bir nefes çektim içime ve senin sevdanı doldurdum ...ta ciğerlerime... Ha bir de kahvemden bir yudum aldım, seni düşündüğüm an kadar sıcak geldi ...ve sana da sundum belki elimden içersin diye.en son oturduğun yerden bana bakıyorsun gülüyorsun , öyle güzel bakıyorsun ki....
Hiç uykum yok be sevgilim. Gerçi uyumam daha iyi olurdu en azından rüyama gelirdin. Yokluğunun acısı etti beni divane, halimi soran yok, teselli veren yok, elimi tutan yok, dertliyim, sensizim be A..... sen bakma bana zaten hep aynı şeyleri yazıp duruyorum. Sen kızsan da bana ağlıyorum. Çünkü sonunu biliyorum… sonu belli olan oyunda oynamaya devam ediyorum acı ama gerçek.sustummm kızmaaaa
Evvet, geldim mektubumun sonuna... Nasıl bitirsem acaba? Tüm bu duyguları yaşatan SERSERİ yarim, SENİ SEVİYORUM...,.. aklımı karıştıran YARIM, seninle TAMAMLANIYORUM... Olmadı,... bütün mevsimlerde tek sıcaklığı hissettirenim, senden VAZGEÇEMİYORUM... SENİ SABIRLA BEKLİYORUM İşte bu... (oldu galiba )muckkkk