![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Ne Varsa Eskilerde... Konusunu Görüntülemektesiniz. Sana çok uzak coğrafyalardan sesleniyorum Karasal bir iklimin kendini bilmez rüzgârlarına fısıldayıp Kış olmaya yüz tutmuş bir Sonbahar akşamından... En sert iklimler ayrılıklara aittir pek kimse bilmez. İçime doğru işleyene ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sana çok uzak coğrafyalardan sesleniyorum ![]() Karasal bir iklimin kendini bilmez rüzgârlarına fısıldayıp Kış olmaya yüz tutmuş bir Sonbahar akşamından... En sert iklimler ayrılıklara aittir pek kimse bilmez.İçime doğru işleyene ayaz diyor onlar Öyleyse gözlerin neydi gecelerde beni titreten. Geceler çok yalnızdı. Ben değildim. Şarabım vardı sigaram vardı Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..larım vardı.Birkaç tane de ortak yıldızımız gökyüzünde... Kış gelince kaçardı yıldızlarımız bulutlara sarınıpGitmelere sarınıp kaçtın... Kış'ın mı geldi sevgilim? Ben şimdi ikimizin de ağladı bir Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..yla Alkolü bahane ederek hıçkırıklarıma Sana çok güzel bir şiir yazmak isterdim ama Benim şairliğim yetmez sana seni anlatmaya. Rüzgârdan önce davranıp sen dolsana çatlaklarıma...Ben şimdi bir dost meclisinde dile gelen muhabbetler arasındaKimselere çaktırmadan sana kaçarken ıslak gözlerimle Minicik kalbimde kocaman sevginle Avcumda minik bir Rovelver Başına ateş ediyorum bütün yeni filizlenen umutların... Ben var ya ben... Ben seni çok seviyorum be kadın... ALINTI |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |