![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Nota... Konusunu Görüntülemektesiniz. dudağında kırmızı bir notayla Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. lar dokuyorsun sağırlığıma hani gitmesen diyorum hani gitmesek diyorum gitme sisli ülkemin çığlık notası damarımda patlayan kırık şiirim sen Linklere ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| dudağında kırmızı bir notayla Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..lar dokuyorsun sağırlığıma hani gitmesen diyorum hani gitmesek diyorum gitme sisli ülkemin çığlık notası damarımda patlayan kırık şiirim sen Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..ın ana dilisin kalabalıktan yalnızlık yapma becerimsin hayatın solfejini öğretip notasız coğrafyalara çalmışlar seni kendi cümleni kuramıyorsun kenti dudaklarımdan öpemiyorsun yetişin bütün geç kalmalara iklimler biriktirdin kanına tenha(sızım) Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. hep yazdan kalma ayrılık ise kış senden sonraki dünde sulardan bLinklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..a her yerde kulaç atıyorum boğuluyorum kırık notam sol anahtarınla kilitleme gözlerini kör oluyorum . . aLıntı . . |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. hep yazdan kalma ayrılık ise kış senden sonraki dünde sulardan bLinklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..a her yerde kulaç atıyorum boğuluyorum kırık notam Güzelll ... Eyvallah |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |