![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan ...Anlamadın... Konusunu Görüntülemektesiniz. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Anlamadın, Sana son bakışımda bunun son olmadığını anlamadın. Gülü bir gün, seni her gün sevdiğimi, Adım adım arkandaki kişiyi, Bu şiirlerimi ve sözlerimi, Anlamadın… ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Anlamadın, Sana son bakışımda bunun son olmadığını anlamadın. Gülü bir gün, seni her gün sevdiğimi, Adım adım arkandaki kişiyi, Bu şiirlerimi ve sözlerimi, Anlamadın… Peşindeki ayak seslerini anlamadın, Sana bakan gözleri de anlamadın, Gözlerdeki yaşları da, anlamadın… Anlatmadım sana kendimi; Sana olan sevgimi. Anlatamadım. Anlamadın. Elimin titremesinden, Sesimin titremesinden, O aşkın en saf halinden, Sen hiçbir şey anlamadın. Sen aşkı anlayamadın. Sana sahne sahne aşkı anlatan bu adamı, Sen anlayamadın. Şimdi sana aşkı anlatacak birini diliyorum. Bir Dilek” dilemiştim bir zaman. Ama o dileğimi anlatamadım uzun zaman. Dilim dilim olsa da yüreğim kaşında. Sana Armagan'nim” diyemedim. Geceler boyunca dilendim ama sana anlatmadım, Diledim, diledim, bıkmadan diledim. Bir dilek diledim Allah'tan; O da ömrümün ilk ve son dileğiydi. O, tek dileğimdi benim.. Ve Ben Yine SöyLeyemiyorum.. Alıntıdır. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |