![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Sakın Unutma . . Konusunu Görüntülemektesiniz. Yine umutsuzum galiba. Yine yapmak isteyipte yapamadıklarımdan oluşmuş dağın en tepesindeyim ve rengarenk uçuruma doğru bakıyorum. Ne işim varsa yine burda? Yüreğimdeki tüm renkleri yığdığım o uçuruma bakıyorum. Yine en ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Yine umutsuzum galiba. Yine yapmak isteyipte yapamadıklarımdan oluşmuş dağın en tepesindeyim ve rengarenk uçuruma doğru bakıyorum. Ne işim varsa yine burda? Yüreğimdeki tüm renkleri yığdığım o uçuruma bakıyorum. Yine en tepedeyim ama yanlış tepedeyim! Allahım neden dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum? Yine aynı kısır döngünün avuçlarında kıvranıyorum. İmdaat! Neden diyorum yine, evet yine! Neden? Nedir seni alıkoyan, bu kadar hayalden koparan, umutlarını buruşturup bir çöp kovasına atmana neden olan? Hani istemek yapmanın yarısıydı? Hani... Çok şey istedin galiba... Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşı çoktaaan geride bıraktın! Sen daha kendi yüreğini fethedemedin! Ömür bitmedi evet bitmedi de...Sen bittin yahu sen?! Ufkunu körelttin... Erken bittin, erken pesettin. Ya da yüreğine taşıyabileceğinden daha fazla yük yükledin...Kim bilir? Dur, dur... Var mı hala umudun yoksa, hala hayal kurabiliyorsun demek... Evet bazen diyorum, sadece bazen hayal ediyorum; başımı şu kapıya çarpsam ve format atsam tüm umutsuzluklarıma... Ayaklarıma çelme takan tüm o berbat anılara... Yeniden başlasam... Yeniden doğsam adeta... Çoğu hayalin gibi bu kadar tecrübeyi de hazırsın demek çöpe atmaya... Çaremi gerçekten, çözüm bu mu acaba? Seni sen yapan doğman değilki ah akılsız, doğduktan sonra yaşaman... Sen bugün sensin, dün bir başkasıydın. Ondan önceki gün daha başkaydın, hatırlasana. Her geçen gün bambaşkasın... Seni sen yapan herşeye ve herkese borçlusun başarılarını ve herkes suçlu başarısızlıklarından... Doğmak değil önemli olan herşeye rağmen yaşamak; herşeye, herkese rağmen ayakta kalman. İşte bu yegane önemli olan. Senden alınanlar olmasa, sen neler alabilirdin hayattan...Ya da neler katabilirdin hayata... Onlara inat kalkmadın mı ayağa... Onlara inat yürümedin mi bu yolda... Ya da inat mıydı seni ayakta tutan, yoksa inanç mı? Bir düşün... Hiçbir şey bitmiş değil, hala atan bir yüreğin olduğu sürece, hiçbirşey bitmiş değil... Çözüm doğmaksa, unutma yanıp kül olsan da, küllerinden doğacak bir yürek var bağrında... İşte bunu hiçbir zaman unutma! . . Alıntı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |