![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Gerçektende öyle… Konusunu Görüntülemektesiniz. Seninleyken hiçbirşeyden korkmuyorum.Her zorluğa katlanabilecek gücü sen veriyorsun bana.Bir de anlatabilsem sevdanı…Yetersiz kalıyorum,bu aşkı tarif edecek kelime bulamıyorum.Yaptığım her şeyde, gittiğim heryerde sen oluyorsun. Yine de seni sana şikayet etmekten ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Seninleyken hiçbirşeyden korkmuyorum.Her zorluğa katlanabilecek gücü sen veriyorsun bana.Bir de anlatabilsem sevdanı…Yetersiz kalıyorum,bu aşkı tarif edecek kelime bulamıyorum.Yaptığım her şeyde, gittiğim heryerde sen oluyorsun. Yine de seni sana şikayet etmekten başka çarem yok. Zamansız gidişlerin felç ediyor beni, yapma…Böylesine severken seni, yokluğunun acısına dayanmak kolay olmuyor.Hani sen varken tıkır tıkır işleyen zaman,yokluğunda duruyor.Ne gece geçiyor,ne gündüz.Ne içtiğim suyun tadı var,ne yediğim yemeğin.Günlerce aç kalsam hissetmem ,biliyorum. Sitemimdir ,doğru.Yokluğunun bu kadar dayanılmaz olduğunu söylemeyip de saklasam, kime ne faydası olacak?Her zaman duyguların açıkca ifade edilmesinden yana olan ben,bunu saklayabilirmiyim ki? Gitme dur, sensizliğin o korkunç girdabında tek başıma bırakma beni. Seni yaşamak istiyorum, seni….. Uzakta da olsan, aynı yıldızlara bakıyoruz,bu yokluğunun hüznünü biraz olsun hafifletiyor.Şarap kadehimi yıldızlara doğru kaldırıyorum sana içiyorum.Aslında her yudumda seni içiyorum… Yalnızca sen diyorum başka bir şey demiyorum. Şerefe sevgilim… |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |