![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Yarım kalacaksın, tamamlanamayacaksın ! Konusunu Görüntülemektesiniz. Bir kişi vardı benim için, sadece o vardı herşeyim...Gün gelecek ve bu sevginin arkasından böylesine suskun konusacagımı bilemezdim.Belkide beni böylesine suskun, böylesine boş baktıran biri olacagını ummazdım.Zamansız giden senin arkandan ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bir kişi vardı benim için, sadece o vardı herşeyim...Gün gelecek ve bu sevginin arkasından böylesine suskun konusacagımı bilemezdim.Belkide beni böylesine suskun, böylesine boş baktıran biri olacagını ummazdım.Zamansız giden senin arkandan zamana isyan ederek üzülürken, beni ben yapan sen şimdi üzülüyor musun ? Benim kadar sende düşünüyor musun suçluyu ? Neye yarar ki düşünsen, üzülsen....Anlıyorum ki son pişmanlık fayda etmiyor işte...Pişman degilim yaşadıgım hiç bir sey için, yaşanan her sey bana bir seyleri tecrübe etmemi sağladı.Sadece bu sevdayı yaşadıgıma pişmanım, yaşamamalıydım ! Cümleme bir kişi diye başladıgım sadece sensin, sensin tek gördüğüm. Sen bendeki tek olmanı, bir sevda güzeli olmanı haketmiyorsun diye düşünüyorum artık.Sen sadece aklımdaki kalbimdeki yaşattıgım degerli bir parcasın ama yarım...! Yarım kalacaksın, tamamlanamayacaksın ! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |