![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Bir Kişi Yeter Bana Konusunu Görüntülemektesiniz. Bir Kişi Yeter Bana Ben aşkı bir üveykten sorarken,uçuşan martıları ve bulutları seyrederken düşünüyorumda..Bir kişi yeter bana.Sen yetmezsın bulut,Sen yetmezsin rüzgar,ve sen yetmezsın dünya.Bana bir kişi yeter.Yaşamdan derin bir nefes ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bir Kişi Yeter Bana Ben aşkı bir üveykten sorarken,uçuşan martıları ve bulutları seyrederken düşünüyorumda..Bir kişi yeter bana.Sen yetmezsın bulut,Sen yetmezsin rüzgar,ve sen yetmezsın dünya.Bana bir kişi yeter.Yaşamdan derin bir nefes aldıgımda,aynada saçımı taradıgımda,ve çıkıp bir dost aradıgımda kimse yetmez bana.Her gece rüyalarıma sızan,derin duygulara koyan, her gün üstüme doğan yetmez. Bir tek kişi yeter bana..Bir tek kişi. Yanlızlıktan gün sayıyorum.Bir takvim alıp canıma,hergün bir yapragını koparıyorum.Koparmıyorum bir gününü, senin gelecegin günü koparmıyorum.O gün yeter bana.Ben boynumu ipe verdiğim o gece, tüm sevincimi, tüm heyecanımı verdim aşka. Başka duygu istemem,bir tek duygu yeter bana. Diyarlar dolaşsam,sokaklarda kaybolsam, geceleri karakola alsalar.Bilmediğim yollarda kaybolsam.Yürüdüğüm yolu bilmeden sana koşsam.Kaybolmusken yolumu değil, seni bulsam ve gözlerime bakıp elını elıme uzatsan.Derin bir nefes alıp desem ki, bana bu nefes yeter.Daha cok zamanımız var dediğinde bana bu an yeter desem... Bana bu an yeter. Seni görüyorum yanına koşup sarılıyorum.Aşk sözleri söylüyoruz.Güneş arkamızdan geliyor.Kuşlar rüzgara kulak verip bizi seyrederken, dünya döngüsünü bozarken, kainat sanki benım oluyor.Vuslatın perdesini açarken..Yine sabah oluyor.Sabah oluyor ve uyanıyorum bu rüyadan.Her gece aynı kabuslar içinde dalarken uykuya, sanki ölüme dalıyorum.Hep seni görüyorum hep seni.Sabah olupta uyandıgımda, sonsuz lanetler ediyorum geceye.Uyumaktan nefret ediyorum.Odamın perdelerini acmak üzere kalkarken mezarımdan, soruyorum kendime..Bir gün kalkmamak üzere uyuduğumda mezarıma kimler gelir? Gelmesin anam babam.Gelmesin arkadaslarım.Bir kişi gelsin yeter bana.Çiçek koymasın..Dua etmesın. Yeter ki gelsin.yeterki..Bir kişi... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |