![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Annem'e :( Topragın Altında Üşümüomusun Annem? ) Konusunu Görüntülemektesiniz. arkadaşlar bu yazıyı nette gezınırken buldum ve sizinle paylaşmak istedim..yazı alıntıdır VE YAZAN KİŞİYE SONSUZ SAYGILARIMI SUNUYORUM.... Melek Annem; Bugün Anneler Günüymüş.. Herkes öyle heyecanlı öyle telaşlı ki ne alıcam ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| arkadaşlar bu yazıyı nette gezınırken buldum ve sizinle paylaşmak istedim..yazı alıntıdır VE YAZAN KİŞİYE SONSUZ SAYGILARIMI SUNUYORUM.... Melek Annem; Bugün Anneler Günüymüş.. Herkes öyle heyecanlı öyle telaşlı ki ne alıcam hediye derdinde hepsi.. bense öyle sakinim ki.. kime ne hediye alıcam kimin elini öpücem ki... Biliyorum 9 sene oldu sensiz geciyo zaten ama alışamadım hala sensizliğe dayanamıyorum artık.. Gel istiyorum sadece gel.. okşa sacımı sev beni kızımm de sarı köpeğim de gene bagır bana kız döv ne bilimm iş yapmıyorum die sölen bilmiorum ama sadece gel.. dönüşü olmayan bir yoldasın bunun farkındayım.. ama ben sensiz yapamıyorum ki ![]() böle etrafıma bakıyorum hep senle ilgiili birsey cıkıyor karsıma evde her köşede.. cok amansız gittin annem ya daha mutfagın dolaplarını yaptıracaktın balkona cicekler alıp büyütücektik sen bunların hepsini yarım bıraktın en önemlisi de beni yarım bırakıp gittin hemde 14 yasında ![]() herkesin annesi yanında öpüo kokluo ama bi sen yoksun beni kimse öpmüo sacımı örmüo beni sevmio.. mezarına gelip sana aglamak konusmak öyle zoruma gidioki topragın altında üşümüomusun annem? sana o kadar muhtacım o kadar ihtiyacım var ki sana sevgine güzel göslerine... resimlerine bakıyorum bakıyorum bakıyorum ama sen öyle sessiz duruyosun bekliorum hep "sarı köpeğim kızımmm" demeni demiosun anne demiomusun mezarına geliorum konusuorum sana cevap vermiosun gecicek kızım dayan sabret demiosun... dayanamıorum annem dayanamıorum ![]() yarın gene gelicem yanına aldım ciceği şimdiden en sevdiğin gibi papatyalarımı aldım gelcem mezarına öpücem senii duyuosun beni biliorum anneler hep korurmus ya evladlarını sende beni koruosun dimi? koru beni annem öyle kötü ki bıraktıgın dünya .. bana böle anlatmamıstın kücükken güzel demiştin hayat cok güzel yasamasını bil kızım demiştin.. yasayamıyorum annem yasatmıyorlar ![]() bunları yazarken bile resmin karsımda "aglama kızım" demiosun.. bekle beni annem cok yakında gelicem yanına yatıcaz ana kız yanyana o günü bekliorum sadece... Seni cook seviorum ve çok özledim... anneler günün kutlu mekanın cennet olsun ... Canımsın... Sen benim tek hayran oldugum insansın... verdiğim söz hala gecerli; Senin gibi bir anne, senin gibi bir eş olucam... ![]() hoşcakal annem, rahat uyu... |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
ALaGüL (05-13-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |