![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Sana Gidiyorken Sensizlikten Geldim... Konusunu Görüntülemektesiniz. gözlerimde ayrılık büyüyor korkuyorum senle dolu geçmişime bakmaya.! en sevdiğin kıyafetlerimi giydim; __yanaklarımda aşk, ___dudaklarımda arzu, ____boynumda utanç, _____alnımda masumiyet, _______yüreğimde hasret, köşede bekliyorum; saat sensizliği çok geçiyor...! ................................................. alnımın ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| gözlerimde ayrılık büyüyor korkuyorum senle dolu geçmişime bakmaya.! en sevdiğin kıyafetlerimi giydim; __yanaklarımda aşk, ___dudaklarımda arzu, ____boynumda utanç, _____alnımda masumiyet, _______yüreğimde hasret, köşede bekliyorum; saat sensizliği çok geçiyor...! ................................................. alnımın yazısını evde bıraktım gururumu üstüne örttüm umutlarım açacak bana kapıyı.. korkularımla kilitledim geçmişimi hala bekliyorum... .................................................. .................. yağmurun yüzümü yıkadığı mevsim başladı kış kokuyor üstüm başım gözlerimde bulutlar aralandı şimdi gerçeği gördüm, dönüyorum... .................................................. ....................... evden çıkarken yalnızca sana gidiyordum ___________umutlarıma ne derim şimdi _____________sensizlikten geliyorum..! Dilek Eğri... |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Ax!!Sh£yTaN İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (05-22-2009), Şeb-i İfrad (05-22-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| evden çıkarken yalnızca sana gidiyordum ___________umutlarıma ne derim şimdi _____________sensizlikten geliyorum..! çok beğendim ![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |