![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Adam Gibi Konusunu Görüntülemektesiniz. Neden her seven mutlu olmaz. Bir türlü kavuşamaz. Hep böyle mi biter sevdalar? O zaman nasıl başlar. Hayal kurarsın hep, söylersin, şöyle olsun böyle olsun. Şunu olsun bunu olsun. Bazen ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Neden her seven mutlu olmaz. Bir türlü kavuşamaz. Hep böyle mi biter sevdalar? O zaman nasıl başlar. Hayal kurarsın hep, söylersin, şöyle olsun böyle olsun. Şunu olsun bunu olsun. Bazen ben de düşünüyorum. Beni sevecek adam nasıl olmalı diye. Beni sevecek adam; adam gibi adam olmalı. En başta insan olmalı. Ona bakınca demeliyim ki ‘ işte o benim canım’. Sarmalı beni sımsıkı. Kanatlarının altına alınca öyle bir sarmalı ki. Ne ben ondan kopayım ne de o benden. ‘Canımın içi emeli’. Yürekten sevmeli, sevilmeli. Üzmemeli, yalan söylememeli ve en önemlisi dürüst olmalı. Eğer seviyorsa her şeye, herkese karşı koyabilmeli. Eğer istersen güç yetmeyen bir şey yoktur. Gücünü benden almalı, ben de ondan güçlenmeli. Unutmamalı. Hiçbir şeyi. Acıyı, sevgiyi, dostluğu, arkadaşlığı… her duygunun sınırı olmalı ve bazı çizgileri geçmemeli. Eğer geçen olursa izin vermemeli. Sevmeli. En içten. “Yarim, Helalim.” Demeli. Bilmeli. Ben söylemesem de duyabilmeli beni. Anlamalı. Halimi, aşkımı, duygumu… benim sevdiğim adam; adam gibi adam olmalı. Eğer öyle değilsen çek git. Sevme beni. Unut. Uzak dur. Belki sorarsın “Peki sen böyle misin?”. Ben böyleyim. İşine gelirse. Seveceksen adam gibi. Yoksa çek git. Seveceksen adam gibi… |
| Ax!!Sh£yTaN Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |