![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve O'na (Sahibine) Forumunda Bulunan Cenneti Ayakları Altına Alanıma...(Anneme <3 ) Konusunu Görüntülemektesiniz. Dünya yolculuğuna başlama sebebim duâlarında kendimi ellerinde şefkati bulduğum soluğu hayatıma soluk katanım .. Senin ellerini tutarak yürüdüm hayata .. Ben senin kollarında tattım insan olmanın ilk hislerini .. Sana ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Dünya yolculuğuna başlama sebebim duâlarında kendimi ellerinde şefkati bulduğum soluğu hayatıma soluk katanım .. Senin ellerini tutarak yürüdüm hayata .. Ben senin kollarında tattım insan olmanın ilk hislerini .. Sana geldim gidemedim .. Her şeyim oldun sen annem .. Sen olmayınca her şey elimde/n d/üşüyor .. Gülüşümde neşem ağlayışımda sabrım hüznümde ortağım .. Sen her zaman söz yerine öz'ünü sundun bana .. Küçücük yüreğim sana emanetti ve sen bu emaneti gözünden sakındın .. Her düştüğümde sen vardın y/anımda .. Uzanan el senin elin olmasa doğrulamazdım ama o zamanlar bilmezdim bunu .. Şimdi çok iyi biliyorum ! Hep yâr diye ağlamışım bana en büyük yâr'ın sen olduğundan bihaber .. Düştüm yine tutar mısın beni anne ? 20. yaşıma ilk adım attığımda senden uzaktaydım .. Hani demiştin ya'' iyi ki benim oğlumsun iyi ki varsın '' Susmuştum tek kelime etmemiştim .. Bana bile yabancı gelen sesim teşekkür etmişti sadece .. Sana neler söylemek istemiştim halbuki .. Bak Kitap ne diyor anne ; ' Gerçi insana anne-babasına iyilik yapmayı da öğütledik ; çünkü annesi onu zorluk üstüne zorlukla taşıdı sütten kesimi de iki yıl içindedir ; ''Şükret diye bana ve anana babana ...'' Ki banadır geliş ! ' ( Lokman Suresi 21/14 ) Bütün hakların üstünde senin hakkın .. Cenneti ayakları altına alanım ; beni sıcaklığından hiç mahrum etme .. Nice yıllara canım annem .. |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (05-30-2009), KaraDenizGülü (05-31-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Amiiinn, Amiiinn... Çok güzel bir yazıı... yüreğine, emeğine, bileğine sağlıkk..!! |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
KaraDenizGülü (05-31-2009) | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||