![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Desteklediklerimiz Kategorisinde ve Onur Koç Forumunda Bulunan Onur KOÇ - Neden Ki? (2011 Yeni - Mp3 - İndir - Yükle - Video) Konusunu Görüntülemektesiniz. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Yok denedim yapamadım yine Kolay olmadı bu da sensizliğe ben Demir attım duruyorum öylece Bir gece uçsuz bucaksız ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Yok denedim yapamadım yine Kolay olmadı bu da sensizliğe ben Demir attım duruyorum öylece Bir gece uçsuz bucaksız Biyerlerden çıkıp gelsem Severmisin yine yeniden beni.. Belki günler geçer belki benim olursun diye Bekledim..bekledim Belki sadece benim gibi seversin diye hep seni İstedim...istedim Sev beni bi de ne olursun öldür beni Yine kaldım sensiz bir deli Bıraktığın gibiydi bak ellerim Neden ki ? Duy beni ne olursun son kez duy beni Sen olmayınca ben ben kimim Gidiyorum artık ben bir Hiç'in olarak.. Söz-Müzik : Onur KOÇ Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Onur KOÇ - Neden Ki? (2011 Yeni - Mp3 - Şarkı Sözü - İndir - Yükle - Video - Onur Koç - Onur İndir - Onur Yükle - Onur Neden ki - Söz-Müzik Onur Koç - Onur Koç 2011) |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Onur'un tarzında değişiklik mi görüyorum ne ![]() cidden neredeyse sesini tanıyamicaktım.... ama 10 numara olmuş...emeğine sağlık... aldım telefonuma hemen...diğerlerinin yanına |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Link Yenilendi, Bu şekilde söyleneceğinize! Link'in Yenilenmesini Rica Etseniz Emin Olun Birşey Kaybetmezsiniz. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |