![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Orhan Karın Forumunda Bulunan Lekesiz Aşkın Yürektedir Pası - Orhan Karın Konusunu Görüntülemektesiniz. LEKESİZ AŞKIN YÜREKTEDİR PASI Bir tek sana dürüsttür imlam, bilirsin Lekesiz aşkın yürektedir pası … İnsanlığım mı eksik ne, Mutluluğa biçilen rollerde geçmiyor adım ; Suflör kullanmadan yaşıyorum mutsuzluğumu … ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| LEKESİZ AŞKIN YÜREKTEDİR PASI Bir tek sana dürüsttür imlam, bilirsin Lekesiz aşkın yürektedir pası … İnsanlığım mı eksik ne, Mutluluğa biçilen rollerde geçmiyor adım ; Suflör kullanmadan yaşıyorum mutsuzluğumu … Yar dilinden utanmayan cümlelerin sarhoşluğu var kulaklarımda, sesimde gerçeği olmayan vazgeçişler sıralı … Yazdıkları ‘ şizofrence söylemler’ den bir adım öteye gidemeyen kekeme bir şairim ; sonlandıramadığım kelimelerin kaleme duyduğu öfkeyi duyamayacak kadar ünlemsiz … Yarısında yakılmış bir kitabın önsözündeyim bakıyorum ayrılık … Küllerini savurdukça harfler daha da belirginleşiyor ; okuyorum ayrı-lık … Susuyorum yokluk ; küllerinden doğmasına izin vermiyorum ayrılığın … Cam bir kavanozun içine boşaltıp bakışlarımı oradan dünyayı seyrediyorum, göz hapsindeyim kendimin … Herkesin gördüğüne bir ben sağırım, acıyı yazan ellerim acıyı çeken yüreğime batıyor her sözde … Jilet kesiği yaralarım da oldu elbet hayatta kanamadan acıtmayan … Ama hiçbiri senin yakıcılığına erişemedi yar, kanım çekilmeden ruhum yolunmadı hiçbir gidişte … Hala nefes alabiliyorsam, senden habersiz atan yüreğindeki inançlı kahramanlığım içindir ; yüzümde sorgusuzca sırıtan hüznü bir yudum gülücükte boğacağın güne olan inancım içindir … Ertelenmiş intiharlarıma erken ölmüş baharlar koklatıyorum kışa çıkmak için … Kışı çıkarabilir miyim bilmiyorum, gönlünden düştüğüm bir hayatın ayak altlarında dolaşıyorum bir karıncanın savunmasızlığıyım, her an ölebilirim ölmüş yüreğime küfrederek … Görüyorsun ya, yalnızca uyku sersemi bakışlarındaki kırıntı düşlerden çoğalabiliyorum umuduma … Sen de sarılma n’olur beni yaşatan seni öldürebilir … Unutma lekesiz aşkın yürektedir pası, ve umut yalnızca şairlerin yüreğinde gizlenir mavisiyle … Orhan Karın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |