![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Orhan Karın Forumunda Bulunan Mutsuzum Mutlusun Mutlu - Orhan Karın Konusunu Görüntülemektesiniz. MUTSUZUM MUTLUSUN MUTLU Kanlı bir katili taşıyorsun sol yanındaki et yığınında Kalbine hükmeden beyninin mantık yumağında mutlu olduğuna kandırmışsın ya kendini, artık yitirdiklerinin bile önemi yok senin için … Sahi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| MUTSUZUM MUTLUSUN MUTLU Kanlı bir katili taşıyorsun sol yanındaki et yığınında Kalbine hükmeden beyninin mantık yumağında mutlu olduğuna kandırmışsın ya kendini, artık yitirdiklerinin bile önemi yok senin için … Sahi ben bu kentin hangi çıkmazına dökmeliyim şimdi içimi, mutsuzluğun sen şeridine ölü sabahlarla mı uyanmalıyım ; yaşarken ölmediğime inandırmak için kendimi … Hayatta çektiğim acıların kutsallığına bir helal olsun da sen çekme n’olur acımı ağzına alıp da tadını kaçırma mutsuzluğumun … * * * Ölü şairlerin kalem ardı şiirlerinde ara şimdi adımdan dökülen umudun kırıntılarını … Doğum lekesi diye yıllarca bir gülü taşıdım nasılsa vücudumda, seni de taşırım yetim bakışlı yalnızlığımın kuytusunda … Gülüşünü karşıma çıkaran hayata utanır mısın artık bilmem gülerken, yüzümdeki hüznün yalancısı cevaplarla çoktan aştım ben ; Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaşı … İştahlı bir vazgeçişe kandır beni hadi, ayrılığın yakıcılığında erit göz yaşlarımın işe yaramazlığını … Nasılsa senden daha adamı yok hayata sığ duygularla sarılmakta … Ölü bir şehrin cüzamlı aşıkları olacaksak kimliğinde taşıdığı, merak etme ; ben hep kimliksiz bakışlar büyüteceğim serseri rastlantılara … Orhan Karın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |