![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Orhan Karın Forumunda Bulunan Bu Film Hiç Bitmesin - Orhan Karın Konusunu Görüntülemektesiniz. BU FİLM HİÇ BİTMESİN Bitişindeyim sanırım bir rüyanın, Ya da gerçekle bitişiğinde ... Umudumu taşıran son damlayı göremeden Kırılıyor umudum, Yeniden dönerim ümidiyle çocukluğuma Dizlerimden başlıyorum Kanatmaya kendimi ... Dikenli ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| BU FİLM HİÇ BİTMESİN Bitişindeyim sanırım bir rüyanın, Ya da gerçekle bitişiğinde ... Umudumu taşıran son damlayı göremeden Kırılıyor umudum, Yeniden dönerim ümidiyle çocukluğuma Dizlerimden başlıyorum Kanatmaya kendimi ... Dikenli tellerin kanattığı sevdalar İçiyorum avuçlarımdan, Altını ıslatmış bir çocuğun utancından Uzağım, Üsümüyorum, titremiyor cümlelerim ... Süt dişlerim kırılıyor bir bir Boğazımdan geçen her düğümde ! ... Boynu bükük bekleyişler bekletiyorum Hiçbir trene istasyon olamayan Şehrinde çocukluğumun ... Gelmiyorsun, Üşümüyorum yine de ... Geçici kalabalıklar yutkunuyorum Yalnızlığıma, Hiçbiri bana ve yalnızlığıma yetişemeyecek Biliyorum … Annemin ördügü kışlık kazakların Griliğinden tanıyorum artık Yüzümdeki hüznü, Hüznümle övünüyorum Kalındır üşütmez diyorum çocuk ağzımla ... Sahipsiz bir çığlık gibi Yerde son susuşlarını çırpınan Bir izmaritin ilk nefesinde tanışıyorum Babamın tokadıyla, Düştüğüm balçıkta ıslanıyor Kirpiklerim ; Yüzümün yarısını da alıp yanına ... Kalktığımda hayatı ögreniyorum, Baktıklarımla gördüklerimi ıskalamamak üzere bir daha ... O tokada duyulan özlem Hiç bitmeyecek biliyorum, Çocuklugum geri gelmeyecek Babam hiç dönmeyecek ! … Gündüzünü uyutan bir geceden Medet umuyorum şimdi de, Çocuklugumu uyutmak için … Gecenin karanlığından korkup Yorganın altına gizliyorum ürkekliğimi, Gözlerimi kapatıyorum üstelik; Sımsıkı … Sonra, Sabah oluyor Güneş parmak uçlarımı ısırıyor… Gözlerimi açtığımda, Yorganın karanlığına korkuyorum bu kez; Ve güneşe kaçırıyorum bakışlarımı … Keşke yağmur yağsa diyorum içimden Güneşe belli etmeden … Yağmur yağmaya başlıyor, Çocukluğuma inen ilk yağmur sanki… Gözbebeklerimden yavaşça siliniyor Güneş, Saçlarını çekiyor parmak uçlarımdan ; Yitiriyor kendini, Kendini buldurmamak için bir daha ... Avuçlarımda biriken damlalardan bir ayna yapıyorum kendime Ve bir kez olsun ben olmak istiyorum Gülebilen … Bakıyorum olmuyor, Güldürmüyor hüznüm ; Üşütmedigi gibi ... Ben de gülen resmini uzatıyorum aynama, Sonra bir köşeye çekilip Sudaki gülüşünü seyrediyorum Ve bu film hiç bitmesin istiyorum ... Nasıllığım sorulduğunda Cevap hakkım olur diye, Gülüşünü dondurmaya karar veriyorum Bir damla gözyaşimda ... Nasılsa ağlarım diyorum dizlerim kanayınca, Ve gülüşünü gösteririm herkese Bir damla suyun aynalığında ! ... *** Dizlerim kanamaya devam ediyor, Çocuklugumun düşlerine kanıyorum ... Tebessümün sınırlarını zorlayan Bir gerilme başlıyor yüzümde, Şimdiye dönüyorum deyip El sallıyorum çocukluguma ... Yüzündeki tokadı hiç unutmayacağım Diyorum, Ağlıyor ... Gözünden düşen yaşta Senin gülüşünü görüyorum, Sahipleniyorum … Pabuçlarından çikan öfkeye sarılıyor, Tozu dumana katarak Geçip gidiyor gözlerimden ... Gülmenin kendisini unutmuş Ama yürek için kutsallığını Hep yaşatmış olan İnsanların arasına dönüyorum, Hüzün kardeşliğinde Maviliklere bırakılmak üzere Kanayan şiirler susuyoruz birbirimize, Ve en kötürüm cümlelerimizden başlıyoruz Hayata yürümeye ... Sonra sen çikageliyorsun Umudumu taşiran son damlanla, Üstelik tam da umudumun kırıldığını Sandığım bir akşamda ... Ağlıyorsun Tıpkı çocuklugum gibi ... Gözünden süzülen bir damla yaşla İrkiliyorum, Sobelenmiş gülüşüm asılı içinde ! ... Hemen çikarip avucumdan diğer damlayı Gülüşümüzün resmini çiziyorum gözlerine, ve, ‘’ Parmak ucuyla kirpiğime dokunup Sevebilen kaç kişi girmişti hayatıma ‘’ Diyen kahraman’ın yürekli cümlelerini sürüyorum Utangaç kirpiklerine ... Gözlerinin denizinden bir gemi geçiyor ben Çocukluğumun kağıt gemilerinden geçiyorum ... Avuçlarımda ürkek bir serçenin Yaralarını sarmaya yeniden başlıyorum Ve Bu film hiç bitmesin istiyorum ... * * * Orhan Karın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |