![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Orhan Karın Forumunda Bulunan Bugün Yarın - Orhan Karın Konusunu Görüntülemektesiniz. BUGÜN YARIN bırak gözlerinden avuçladığım o son bakış içsin beni sol yanımdan ... gitme kal diyemediğin olmak, öleceğimi bilip gülememekti benim için.. Yazıldıkça beni, susuldukça kendini yaralayan bir öyküsün … ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| BUGÜN YARIN bırak gözlerinden avuçladığım o son bakış içsin beni sol yanımdan ... gitme kal diyemediğin olmak, öleceğimi bilip gülememekti benim için.. Yazıldıkça beni, susuldukça kendini yaralayan bir öyküsün … Susmaktan başka ne kaldı ki elimizde, Nasılsa kayıbız birbirimize konuşmaların gölgesinde… Bırakalım da dinlensin bu öykü, Yorgunluğumuz fazla gelmeden bedenimize … Serin havalarda kalmış bedenin, Yüreğinse çoktan düşmüş yollara Aranan yitikliğimizin yaralarını sarmak istiyor.. Yaralamalarımız birbirimizi, biraz yara almış … Susturmuşuz yaralama oyunlarımızı … Özlemek, sonunda kavuşacağını bilerek Sarılmaktır hayata … İşte bu yüzden, Ben hep özlüyorum; özlendiğimi bilerek Ve hissederek … Eksik bir yaşam yaşlanırken gözlerimizde, Sanırım biraz daha gençleşiyor Yitirdiğimizi sandığımız bu aşk … Zaman bir film şeridi gibi kopup gidiyorsa göz uçlarımızdan, Ve uçtuğumuz uçsuz uçurumlardan Hep yukarı düşüyorsa kayıp duygularımız, Kovmaya çalıştığımızda yüreğimizden, Hep geri dönüyorsa o ilkel insanlık sancısı, Aşk değildir giden… Çıkmaz sokağına batırılmışken yüreklerimizin… Aşk değildir giden … Eylülün tam bir eylül olduğu bir akşamda Pencere kenarı düşler düşlüyorsun kendine Şehr-i İstanbul yağmur olmuşken gözlerinde, Serinliğini sığınak yapıyorsun içinin dehlizlerindeki Kıyametin yakıcılığına … Yazdığım her cümlede anlam kavgasına İtiyorsun zihnini, Yüreğinse senden bihaber Hep eski zamanlara sarılıyor; Bugünsüzlükle susturulmuşken kan kaybı düşleri … Yarınlar hep vardır ve olacaktır, Aşkın bugünsüzlüğü de yarına sürmüştür zaten Umudun mavi mürekkebini … Bugün ölmüştür, Yarın, yarın gibi olduğunda Göreceksin ki, bugünden başka bir şey değil sahip olduğumuz … Orhan Karın |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (12-28-2010) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |