![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Serbest Kürsü Kategorisinde ve Otomobiller - Arabalar Forumunda Bulunan Kim Daha İyi Park Ediyor? Konusunu Görüntülemektesiniz. Alman uzmanlar, kadınların mı yoksa erkeklerin mi arabayı daha düzgün park ettiğini anlamak için deney yaptı. Uzmanlar deneye katılan, kadın ve erkeklerden oluşan 65 sürücüden otomobilleri üniversitenin otoparkına park etmelerini ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Alman uzmanlar, kadınların mı yoksa erkeklerin mi arabayı daha düzgün park ettiğini anlamak için deney yaptı. Uzmanlar deneye katılan, kadın ve erkeklerden oluşan 65 sürücüden otomobilleri üniversitenin otoparkına park etmelerini istedi. Deney sonunda erkeklerin otomobilleri daha kısa sürede ve daha düzgün park ettiği, kadınların daha uzun süre kullanmasına karşın düzgün park etmediği görüldü |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
deneye gerek yokki=)bunu zaten biliyoruz
|
| Dante Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
park olayndan nefret ediyorum yaa...hele hele ankara gibi bi şehirde... çoookkk zorlandım geçenlerde ve o daracık yere park etmem lazım ben yaşlarda bi çocuktan rica ettim park etti ![]() çok da güzel durdurdu valla helal dedimm... kabul benden erkekler daha usta bu işte |
| dü$pérésT Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |