![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Özlem Forumunda Bulunan Sensizlik Konusunu Görüntülemektesiniz. Sensizlik Ben burda sensiz, sen orada bensiz Ümitlerimi yitirdim, kendimi kaybettim Gözyaslarim sel En yakin dostum ise yalnizlik olmus O unuttu - ben unutamadim Sözde seviyordu Ne istir bu vazgecemedim ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sensizlik Ben burda sensiz, sen orada bensiz Ümitlerimi yitirdim, kendimi kaybettim Gözyaslarim sel En yakin dostum ise yalnizlik olmus O unuttu - ben unutamadim Sözde seviyordu Ne istir bu vazgecemedim Seni unutmaya kararliydim Fakat gözlerin gelince aklima - olmadi Bende unuturdum senin gibi kalpsiz olsaydim Mutluluklarcok uzak Acilar ise yanibasima Seni icimden söküp atardim mümkün olsaydi Söyle, birgün kavusamiyacagimi bile bile Seni bende yasatirmiydim Huzur pesinde kosarken Acilarin kapisini calarmiydim Benim icin ask yasanilmasi gereken en güzeli Senin icin ise bir maceraydi En buyük firtinada dinermis Iste bizim askimizda bitti... bir firtina misali SENSIZLIGIN ne kadar ZOR oldugunu birkez daha anladim...!!! alıntı |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Adini özlem koydun bu sonsuz sevginin, Özlemin tek siginagi oldu bu aci dolu yüregin, Bu bitmeyen özlem kaçinilmazligiydi sensizligin, Bitmez bu özlem sevgili, bitmeyecek bensizligin... Ayrildik ve her geçen gün büyüdü bu özlem, Her iç çekiste bir göz yasi, her göz yasinda bir sitem, Bitmedi bu hasret, ne yapsam nereye gitsem, Özlemin gösterdi, kime baksam hep sen... Yillarim seni beklemekle geçti umutla, Gelisin seni vazgeçilmez kildi bir anda, Sensizligin içimi, yüregimi yaktigi anlarda, Özlemin hep vardi, birakip gittigin zamanlarda... Adi hep özlem kalacak bu karsiliksiz sevginin, Özlemek tek çaresi olacak sensizligin, Bitmez bu tutku, bitmeyecek bensizligin, Yasadikça vazgeçilmez olacak ismin, Kaçinilmaz olacak özlemin, Özlemim... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |