![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Özlem Forumunda Bulunan Öyle Özledimki Konusunu Görüntülemektesiniz. Öyle Özledimki Öyle özledimki bir tanem Gözlerini, sözlerini bakışlarını Tutmayınca ellerini içim gidiyor Sıkılıp. ufalıp kahroluyarum Öyle özledimki kokunu bir tanem Dayanamıyorum Her yerde,elde yaprakta Bahçede, çiçekte,kuşta,ağaçta Seni arıyorum Elimde, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Öyle Özledimki Öyle özledimki bir tanem Gözlerini, sözlerini bakışlarını Tutmayınca ellerini içim gidiyor Sıkılıp. ufalıp kahroluyarum Öyle özledimki kokunu bir tanem Dayanamıyorum Her yerde,elde yaprakta Bahçede, çiçekte,kuşta,ağaçta Seni arıyorum Elimde, kolumda, gönlümde Ruhumda,canımda, heryerde Seni görüyorum Soluk, sessiz, sabırla Seni arıyorum, seni soruyorum Bekliyorum Öyel canım çekti ki bir tanem Düğümlendi boğazım, buğulandı gözlerim Göremiyorum Arıyorum, soruyorum bir tanem Çok özledim gözyaşlarımda Seni arıyorum bulamıyorum Senden uzakta, sensiz Duramıyorum İçim yanıyor bir tanem, içim yanıyor Seni arıyorum, seni soruyorum Bulamıyorum Hüseyin Kotan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |