![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Özlem Forumunda Bulunan Dün gece yine seni özledim. Konusunu Görüntülemektesiniz. Dün gece yine seni özledim. Yasun yeşili gözlerini,gece gibi kapkara saçlarını,ilkbaharda yeni açmış bir papatya gibi kokan o kokunu özledim. Özledim yasun yeşili gözlerinde,güneşin batışını izlemeyi özledim. Geceler boyu hep ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Dün gece yine seni özledim. Yasun yeşili gözlerini,gece gibi kapkara saçlarını,ilkbaharda yeni açmış bir papatya gibi kokan o kokunu özledim. Özledim yasun yeşili gözlerinde,güneşin batışını izlemeyi özledim. Geceler boyu hep seni düşündüm,düşündükce üzüldüm,üzüldükce ağladım,ağlarken gözlerimden akan yaşları silmeni özledim. Herşeye rağmen ben seni herkezden,ben seni senden,ben seni kendimden bile çok sevdim. Ben seni çok sevdiğim için özledim. Hani seninle yok yere kavga ederdik ya,bütün eşyalarını toplayıp kapıyı çarpıpda giderdin, sonra sabah olunca tekarar gelip,boynuma sarılıp ağlayarak seni seviyorum derdin ya,işte ben ağlayarak seni seviyorum demeni özledim. DÜN GECE YİNE SENİ ÖZLEDİM GÖZLERİMDE CANLANDI HAYALİN BİLİYORUM BÜTÜN HATA BENDE HATASIZ KUL OLURMU SEVGİLİM? ÖZLEDİM KAPKARA SAÇLARINI AĞLARKEN GÖZLERİNDEN AKAN YAŞLARI ÖZLEDİM O YASUN YEŞİLİ GÖZLERİNDE İZLEMEYİ GÜNEŞİN BATIŞINI Doğmaz oldu adeta sen gittiktten sonra güneş. Aydınlatmaz oldu şu karanlık odamı. Tanıyamıyorum artık kendimi,günden güne yok oluyorum. Seninle yaşağım günlerimi geri istiyorum. Ben hala seni herşeyden çok seviyorum. BEN SENİ ÇOK SEVDİĞİM İÇİN ÖZLÜYORUM Ümit Göksel |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |