![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Özlem Forumunda Bulunan Özlediğimsin ... Konusunu Görüntülemektesiniz. Yanımda Bile olduğun halde Seni Özleyebiliyorsam ... Adını Her duyduğumda içim Titreyebiliyorsa Gözlerimlerimde NEdensiz Göz yaşları akıyorsa .. Elini Tutuğumda Sıcaklığını Hissedebiliyorsam .. Ben Seni Çok Seviyorum ve Çok Özlüyorum ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yanımda Bile olduğun halde Seni Özleyebiliyorsam ... Adını Her duyduğumda içim Titreyebiliyorsa Gözlerimlerimde NEdensiz Göz yaşları akıyorsa .. Elini Tutuğumda Sıcaklığını Hissedebiliyorsam .. Ben Seni Çok Seviyorum ve Çok Özlüyorum Sevgilim .. Zaman durmasını İstiyorsam Hep yanımda baş ucumda olnanı istiyorsam Kollarında huzur buluyorsam sözlerinde özgürlüğümü hissediyorsam Ben Seni Çok Seviyorum ve Çok Özlüyorum Sevgilim .. Yazan : Anqel |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye Anqel İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 12:28. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |