![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Özlem Forumunda Bulunan Yanlızca Yazıyorum Konusunu Görüntülemektesiniz. Varlığınla var olmak ve yokluğunda yok olmak, Islanmak güneşli havada, Toprağın kokusunu hissetmek, Ve sen olmak yaşamak yani. Rüyalarda karşılaşmak ve duymak sıcaklığını, Sen olmak gökkuşağının altında, İçmek şarabı sen ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Varlığınla var olmak ve yokluğunda yok olmak, Islanmak güneşli havada, Toprağın kokusunu hissetmek, Ve sen olmak yaşamak yani. Rüyalarda karşılaşmak ve duymak sıcaklığını, Sen olmak gökkuşağının altında, İçmek şarabı sen olana dek, Ve sen olmak yaşamak yani. Yelkovanın neden koştuğunu akrebin peşinden, Ve her saat başı neye ulaşmak istediğini anlamak, Ateş olmak yakmak, su olmak yaratmak Ve sen olmak yaşamak yani. Dinlemek yüreğini ve her çarpışta zikretmek seni Dağlara koşmak ,ülkemin topraklarına Her yamaçta sen olmak, Ve sen olmak yaşamak yani. Hastalandığında nane limon olmak, Üşüdüğünde yorgan olmak, Açlığında aş ,yüreğinde sevda olmak Ve sen olmak yaşamak yani. Saçlarında yağmur damlası Yüreğinde titreme dileğinde umut Doğduğunda güneş ,uykunda gece olmak Ve sen olmak yaşamak yani. Başında duvak yüreğinde taç Yanağında gamze, Teninde leke ,pencerende buğu, Ve sen olmak yaşamak yani. Ağlamak senle, senle gülmek, Dilemek tanrıdan seni, Bir ağaç olmak yapraklarında damla olmak, Ve sen olmak yaşamak yani. Işık olmak ,gölge olmak, Bir çağ olmak ve sevmek, Bir dal olmak tutunmak, yaşlanmak, Ve sen olmak yaşamak yani. Sınırsızlığın sınırında olmak Beynimi işgaline seyirci kalmak düşüncelerin Yıkmak duvarları, senle olmak Ve sen olmak, yaşamak yani Başak olmak buğdayda, Nar olmak ağaçta, Kendim olmak, insan olmak, Ve sen olmak, yaşamak yani.... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |