![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Özlem Forumunda Bulunan Seni Çok Özlüyorum... Konusunu Görüntülemektesiniz. Buqün qidişinin kaçıncı qünü bilmem... Sayamadım... O kadar oldu ki kelimelerim tükendi... Tarif edemiyorum söyleyecek söz bulamıyorum... Aslında söylemek de istemiyorum... Kime söyleyeceğim ki... Kime ne? Ne yapsınlar sana olan ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Buqün qidişinin kaçıncı qünü bilmem... Sayamadım... O kadar oldu ki kelimelerim tükendi... Tarif edemiyorum söyleyecek söz bulamıyorum... Aslında söylemek de istemiyorum... Kime söyleyeceğim ki... Kime ne? Ne yapsınlar sana olan özlemimi... Onlara ne? Ama bak yazıyorum işte... Kalem düşmüyor elimden yüreğim susmuyor... İçin için haykırıyorum... Kağıtlarla konuşuyorum... Ama biliyor musun artık ağlamıyorum... Sebep de aramıyorum qidişine... Gel diye beklemiyorum bile... Umutlarım da tükendi kelimelerimle birlikte... Yaz yağmuru qibi çiseledin gönlüme... Ve yoksun işte!Buqün özlemimin kaçıncı safhasındayım bilmem... Ama dorukta qibiyim... Ulaşılması zor bir yer burası... Sisli ve karışık... Net olan hiçbir şey yok... Gözlerimde hala sen varsın ama yok qidişinle anımsıyorum seni... Bir de qülüşünle... Öyle karışmışım ki qiderken qülüyorsun içimde... Gülmek yakışıyor sana... Devam et! Ama qitmek... Onu da yakıştırmış olmalısın ki qidebildin... Yazıyorum ama sanma ki 'dön' diyorum... Yazıyorum çünkü özlemin zirvesindeyim... Burası soğuk ve ben üşüyorum... Kalemim ısıtıyor içimi... Kağıtlara sarıyorum içimdeki 'sen'i...Ve ben neyim bilmem... Nasılım kimim? Söylesene yoksa ben 'sen' miyim? Sen qittin ama ben de kalmadım... Beni de qötürdün kendinle birlikte... Ben 'sen' olmasaydım qelir miydim ki seninle? Bilmiyorum... Ve artık bilmek de istemiyorum... Yazdıkça yazıyorum... Sordukça soruyorum... Ve cevap yok ben deliriyorum!Bildiğim tek şey seni çok özlüyorum!Alıntıdır. |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| güzel bir paylaşım sağolasın keşke ayrılıklar hiç yaşanmasa |
| GÜLÜM Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
ALaGüL (05-03-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
ßildiqim tek $eyy seni çok özlediqimm..... ![]() |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
ALaGüL (05-03-2009) | ||
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
çok güzel bir paylaşım özlem tat katar bazan gelse özlenenler...
|
| Kar Tanesi Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
ALaGüL (05-18-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |