![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Özlem Forumunda Bulunan Geceye Sordum Seni Konusunu Görüntülemektesiniz. Geceye Sordum Seni Karanlığın Sessizliğinde, Zifir duygularıma, Sordum seni. Hayatımın en derin hücrelerinde. Varlığını Gördüm. seni sensiz yaşamak, O kadar zor değildi, Hayalınla yaşamak da, Bana mutluluk veriyor. Geceye sordum ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Geceye Sordum Seni Karanlığın Sessizliğinde, Zifir duygularıma, Sordum seni. Hayatımın en derin hücrelerinde. Varlığını Gördüm. seni sensiz yaşamak, O kadar zor değildi, Hayalınla yaşamak da, Bana mutluluk veriyor. Geceye sordum seni. Gecenin ayazında. Kayan yıldızların altında. Uluyan kurbağa sesleri, Dinlerken yalnız... Tek seni düşündüm.. Hayatımdaki, yerini, önemini. O kadar büyüktü ki, Anlatamadım Kurbağalara. Anlatamazdım. Seni Ne kadar sevdiğimi. Geceye Sordum seni. Yağan yağmurun altında. Islanmış bedenim üşüyordu. Seni sensiz yaşıyordum. Islak bedeni. Çamurlu bahçeleri. Hayalınla sensiz geziyordum. Gökten gelen her yağmur tanesi, Bana senden haber getirir. Haber verir diye umut ediyordum. Seni sensiz bekliyordum. Yağan yağmurun altında. Geceye Sordum Seni.. Nereye sakladın diye, Karanlıkla Konuştum. Çamurda yürüdüm. Üstümdekileri parçaladım. Gök yüzüne bakıp bekledim. Göz yaşlarım, yağmurla sel oldu. Sana sensiz ağladım. Seni senden çok sevdim, Haberin yok. |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye zizi İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (05-28-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
güzel paylaşımın için teşekkül ederim... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |