![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Pelin Onay Forumunda Bulunan Düşlerin Simetrisi - Pelin Onay Konusunu Görüntülemektesiniz. Düşlerin simetrisi tende kekik kokusu, düşlerde ayaz var yatır(sın) beni dizlerine yalı çapkını saçlarımda kısaldıkça uzayan hasretim var deli ediyor beni şarkılar muzır gülümseyişlerim bedenimden akıyor bir tokat gibi yapıştı ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Düşlerin simetrisi tende kekik kokusu, düşlerde ayaz var yatır(sın) beni dizlerine yalı çapkını saçlarımda kısaldıkça uzayan hasretim var deli ediyor beni şarkılar muzır gülümseyişlerim bedenimden akıyor bir tokat gibi yapıştı yüreğime kuzeyden esen rüzgar bu gece dağılmam lazım unuttuğum sevişmelerde duy(sun) sesimi dağ kaçkını, vur(sun) gözlerini bana anlasın sevda..! Kanım kaynadı, taşıyor “...ritimlerin gölgesinde dinleniyor sessizliğim.. oy diline yandığım ay yüzlü kavuşmam, beklemelerim yorgun ama duyarlı.. korkma! Gözlerinle seviştiğimde, bir yürek dolusu çılgınlığımız olacak..” sızıda suyun akışı, mahremiyette tutkumun ayak sesi var alıp götür(sün) beni düş cambazı, ruhumda el değmemiş kıvrımlar var es veriyor canıma aşkın –e hali tövbelerim dualarımda af diliyor bir mayın gibi patlıyor göğsümde dirileşen umutlarım bu gece kaybolmam lazım unutulduğum şehirlerden kandır(sın) beni şehvetin bozgunu, kaçır(sın) bakışlarını içime yola gelsin sanrılarım..! Dilim açıldı, kapanmıyor “...tamam..! Şimdi akıtacağız bütün delirmişliklerimizi... kalbi olanlar dans etmesin bu şiirde.. üstümüzde ağırlık yapan vedaları çıkartıp öyle yüzeceğiz.. çıplaklığım, nasıl da özgürsün..seni seviyorum..” güzde baharın tadı, dilimde yola gelmiş bir hüzün var bağışla(sın) dudaklarıma ateşini gecelerin tangosu dokunuşlarımda hazzın zirvesi var.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |