![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Pelin Onay Forumunda Bulunan Ezinç Coşkular Kül Tutuştu - Pelin Onay Konusunu Görüntülemektesiniz. Ezinç coşkular../..kül tutuştu yorgun turuncu evine giderken ayağı takıldı ve düştü.. kanadı dizleri..bu yüzdendir, gün batımı kızıllığının ağlayan rengi.. 1. yorgunsun çocuk sesindeki titreyiş ağır geliyor diline taşı(yamı) yorsun tut ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Ezinç coşkular../..kül tutuştu yorgun turuncu evine giderken ayağı takıldı ve düştü.. kanadı dizleri..bu yüzdendir, gün batımı kızıllığının ağlayan rengi.. 1. yorgunsun çocuk sesindeki titreyiş ağır geliyor diline taşı(yamı) yorsun tut elimi büyüdüm ama unutmadım seni içimde öyle güzelsin ki, ağladığında tutuşuyor kirpiklerim 2. soyundu dudakları çatlayan sitemler çıplak bir inleyiş karanlığa uzandı üşüdü haykırışlar, kırıldı sabır teli şarkıya lütfen siz devam edim madam Maria delirmeye gidiyorum, birazdan dönerim 3. kıyıya vurdu tutulmayan sözler kimse üstüne alınmıyor mecalsiz bekleyişleri asiliğimde açan sevgileri biledim dibini gördüm yalnızlıkların erkeğim..! Gözlerim kapanıyor ellerin beni sana uyandırsın 4. adımı çağırıyor deniz kaplumbağaları bir masalın içinde sıkışmış olmalıyım bu kadarı fazla ama, sadece bir dilim ısırmıştım yoksa pamuk prenses miyim..? doktorun raporu: ölü özlemler bütün organları sarmış durumda acilen şeniz terapilere başlanmalı 5. deliren mavilerin dudaklarından döküldü, canı yanmış kelimeler sus acı..! Şimdi sevişiyorum sen benden sonra gel.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |