![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Pelin Onay Forumunda Bulunan Beni Kucakla İzmir - Pelin Onay Konusunu Görüntülemektesiniz. Beni Kucakla İzmir Beni kucakla izmir. Bugün çocukluğum balonlar kadar renkli değil. Kurşunu olmayan silahlarla, İntihar provaları yapıyorum. Ve sancılarını çekiyorum, ertelenen sevgilerin.. Bir babanın kızım tadında kokan, İyi geceler ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Beni Kucakla İzmir Beni kucakla izmir. Bugün çocukluğum balonlar kadar renkli değil. Kurşunu olmayan silahlarla, İntihar provaları yapıyorum. Ve sancılarını çekiyorum, ertelenen sevgilerin.. Bir babanın kızım tadında kokan, İyi geceler öpücüğü düşüyor fotoğraflardan, Saçlarımın dağınıklığını rüzgardan biliyorum, İnkar ediyor. Sebebi olmadığım acıların, Katili de değilim. Boşuna arıyorsunuz hüznümün sahibini, Kendimden başka kimseye, Borçlu değilim.. Beni kucakla izmir. Bugün ellerim beş yaş yumukluğunda değil. Türkülerin saflığından utanıyor gözlerim. Türküler susturuyor beni bugün. Küçük bir çocuğun yardım çığlıklarını işitiyorum. Dua eden ellerine hüzünden başka bir şey bırakamamak, Acıtıyor içimi. Hüzün bir çocuğun acısını dindirebilir mi..? Beni kucakla izmir. Bugün kahkahalarım bildiğin yerde değil. Gitmez dediğin kaptan da terk etti gemiyi. Korunaklı seyir defterleri sular altında. Kızlığından sıyrılmış bir kadının, Gölgesi vuruyor sulara. Kadının gözleri su yeşili, Kadının gözleri ıslak, Kadının gözleri uzaklarda. Beni kucakla izmir. Bugün sabır taşım iyi yontulmuş değil, Ağızdan çıkan her söz yaralıyor küçüklüğümü. Buruk gülümsemelere ev sahipliği uzun sürdü, Hasretle çalan telefonun sesi bir anlık, Sevdam ,kilometrelere zincirlenmiş bir isyan. Kalbim, bu isyanda sıkışan küçük bir kuş. Nerdesin diyebilmek bile zorlaşıyor gecelerde. Seni seviyorum’lu bütün şarkılar eksik yazılmış. Eksik yazılmış özlemin adresi rehberlerde. Yolunu kaybeden yolcular, Kuytu köşelerde sızma endişesinde. Sarhoşluğu hiç bu kadar sevmemiştim. Hiç bu kadar korkmamıştım yalnız uyumaktan. Beni kucakla izmir. Bugün gitmeler bana göre değil, Bu gitmeler kadınlığımın harcı değil, Ellerimde küçülüyor kavuşmalar, Kavgaların en kanlısı gözlerde yaşanıyor, İntihar mektuplarına rastlıyorum karanlık sokaklarda, En berbat ayrılıklar gece. En berbat yalanlar geceleri söyleniyor. Seviştiğim ve sevdiğim adam, Geceleri bensiz uyuyor. Beni kucakla izmir. Bugün sarhoşluğum çekilir gibi değil. Dibini gördüğüm şişelerde başlıyor yalnızlığım. Yirmi dört ayar değerinde değil sevinçlerim. Kime satsan almaz. Zenginliğim yüreğimden öte değil. Beni kucakla izmir. Bugün düşlerim ulaşılır cinsten değil. Bozukluk sevişmelerimin hepsini, Tek kollu dilenciye verdim. Dilenci şaşkın ben şaşkın gece şaşkın. Nasıl oluyor da anlatamıyorum garipliğimi, Kustuğum şiirlerde, Konuştuğum ama duyamadığım bütün insanlarda aynı nakarat, Aynı melodi tekrarlanan. Şarkılarımın öksüzlüğüne isim koyamıyorum. Beni kucakla izmir. Bugün şiirlerim sahibine yakın değil. Özlediğim adam, gecenin öteki yüzünde. Özlediğim adam, yatağında uykusuz, Özlediğim adam, ne çok sevildiğinden habersiz. Beni kucakla izmir..! Beni kucakla izmir..! Bugün özlemim! Bugün suskunluğum! Bugün çaresizliğim! Bildiğin gibi değil...! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |