![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Pelin Onay Forumunda Bulunan Yüzümde Sesi Var Türkülerin - Pelin Onay Konusunu Görüntülemektesiniz. Yüzümde sesi var türkülerin kırgın ezgiler kuşağında bir kaval sesiyim 'nenen ölsün sarı gelin' diyor dağların adamı dudaklarından ırmaklar akıyor, güneş yanığı yüzünde hüzün çağlıyor, dertleniyorum kekik kokulu bir gecenin ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yüzümde sesi var türkülerin kırgın ezgiler kuşağında bir kaval sesiyim 'nenen ölsün sarı gelin' diyor dağların adamı dudaklarından ırmaklar akıyor, güneş yanığı yüzünde hüzün çağlıyor, dertleniyorum kekik kokulu bir gecenin yatağına uzandım, dilimde susuz bir titreyiş, ıslatmanı bekliyorum kapamasın gözlerini şimal yıldızı, utanmıyorum yüreğimin çıplaklığından bu bedende nice ayrılıklar erittim, nicesini ellerimle besledim şimdi vaktidir dellenmiş kavuşmaların, kadınlığımı dolaptan çıkarttım, giyiniyorum gururuna yenik düşmüş bir bulutun göz yaşlarıdır avuçlarımdan akan parmakları nasır tutmasın sevginin gel..! Ey ayazın doruklarında siper almış sürgünüm bir su damlasıyım gurbet ellerde, damlıyorum bir sazın tellerinde okşanan sızıyım 'değmen benim yaslı gamlı gönlüme' diyor dağların adamı ellerinden notalar kayıyor, gece yanığı teninde sevda bileniyor, hissediyorum tütsü kokulu bir gecenin omzuna yaslandım dudaklarımda dilsiz bir huzur, öpmeni bekliyorum.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |