![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Pelin Onay Forumunda Bulunan Kelimeleri Bırak İşimiz Dokunmak - Pelin Onay Konusunu Görüntülemektesiniz. Kelimeleri bırak../..İşimiz dokunmak .. saatleri geri alıyorum.. birazdan yeniden sevişmeye başlayacak gözlerimiz.. dudaklarımıza tasdikli imzalar atacağız.. rüzgar okşayacak tenini.. söylemeyi unuttum, rüzgar gerçekte benim ellerim.. yaşlandı yaş(lar) ım saçlarına ak ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Kelimeleri bırak../..İşimiz dokunmak .. saatleri geri alıyorum.. birazdan yeniden sevişmeye başlayacak gözlerimiz.. dudaklarımıza tasdikli imzalar atacağız.. rüzgar okşayacak tenini.. söylemeyi unuttum, rüzgar gerçekte benim ellerim.. yaşlandı yaş(lar) ım saçlarına ak düşmüş bir gülüşü öptüm boynundan doğdum ve doğurdum al üstümden yorganını gece, üşüdüğüm zamanlarda susuyordum açıldı kahkaha tene düştü kalbi çarpan dokunuş soyundu huzur, içine aldı özlemleri nasibim olsun, bu son vuru(lu) ş ..gökyüzüne düştüm.. çıplaklığımı örttü mavi.. mavilerin içine gir sevgilim, aşk'ı üşütmeden sevişelim.. acıtma yüreğimi.. farkında olmadan irkilelim ve sevinelim.. uykusu kaçan bir gecenin bedenine dokundu sevi usulca soydu üzerinde ağırlık yapan kaygıları okşadı ve titretti, yüreği aydınlatan mumun alevini parmaklarını doladı saçlarına karanlığa yapıştı ıslak kavuşmaların sesi aşk'ın dudakları kulağın altında alev aldı özlemler yakalandı hüzün, tutuştu utancın çırası çıkarken doruklara sarıldı dil yarası .. devam et konuşmaya.. kelimelerini yutup, cümleler doğurmak için yaklaştım nefesine.. kabul ediyorum, bendeki bu delilik, hayatın içinden akan tescilli acılardan içti ve öyle sarıldı umudun bacaklarına.. gülüşlerinde Akdeniz'in sıcaklığı var, yasla dudaklarını Ege'nin kıyılarına... beni benden alıyor yüzündeki şehvet sende kalmaya geldim, perdeleri artık ört.. |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ..gökyüzüne düştüm.. çıplaklığımı örttü mavi.. mavilerin içine gir sevgilim, aşk'ı üşütmeden sevişelim.. acıtma yüreğimi.. farkında olmadan irkilelim ve sevinelim.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |