![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Pelin Onay Forumunda Bulunan Aşka Süz - Pelin Onay Konusunu Görüntülemektesiniz. dolsun sunak, arınsın dil yarası. Gidiyorum, kötüm sevmelerden. kırıkları alınmış yalnızlığın uğultusu çarpıyor kapıları sustum uzaklara alınma üstüne akan yaşlara. Gidiyorum senden. ölmedi bedenim her kurşunla dirileşti göğüslerimdeki yaşam etimi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| dolsun sunak, arınsın dil yarası. Gidiyorum, kötüm sevmelerden. kırıkları alınmış yalnızlığın uğultusu çarpıyor kapıları sustum uzaklara alınma üstüne akan yaşlara. Gidiyorum senden. ölmedi bedenim her kurşunla dirileşti göğüslerimdeki yaşam etimi kemiren akbabaydı ayrılıklar içime aldım dişlerini, barıştık acıyla gözlerimi öpme demiştim, dudaklarda ayrıldık. Gidiyorum teninden. dolaştır gülüşlerini uykusuz gecelerinde aklına düşeyim birden, acıtsın yokluğum unut, gitsin seni istediğim günler yüreğinde isimsiz bir düş olur dokunuşum yıkandım. Kirli bir veda aktı suyumdan özlenme sakın. Gidiyorum gözlerinden. şarkımız takıldı boğazıma, yutkundum seviştiğimiz günleri boynumda unuttuğun kokuna ağlıyor yastık duvarlara esir düşen sevda fotoğrafları kesildi gece, kanadı irin. Gidiyorum geleceğimizden. ey Apollon! Gün ışığının parlak tanrısı çıplaklığımla bağışlıyorum sözsüz bitişleri erisin kalçalarımda biriken karanlık tutku yüzümü denizle boyadım, tırnaklarımda güz söküğü kanıma karışan Ambrosia’yla kutsuyorum aşklarımı ve kasıklarımdan akan taze coşkuyla yükseliyorum doruklara dolsun sunak, arınsın dil yarası. Gidiyorum, kötüm sevmelerden. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |