![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Pelin Onay Forumunda Bulunan Sağanak - Pelin Onay Konusunu Görüntülemektesiniz. aşk cinayetse eğer, dilimde kelepçe, dört duvara işledim müebbet umutları I. cinnet göğüsleri sarkmış bir hayatla sevişiyoruz ötesi yâlnızlık ötesi yaşlı bir sitem kasıklarımızdan akan vizitesi olmayan gecenin, fahişe özlemlerini ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| aşk cinayetse eğer, dilimde kelepçe, dört duvara işledim müebbet umutları I. cinnet göğüsleri sarkmış bir hayatla sevişiyoruz ötesi yâlnızlık ötesi yaşlı bir sitem kasıklarımızdan akan vizitesi olmayan gecenin, fahişe özlemlerini emzirirken fışkırdı kan susturun hadi yemin olsun kusarım ağıt süsü verilmiş yalanlarınızı aşk cinayetse eğer, dilimde kelepçe, dört duvara işledim müebbet umutları II. direniş konuşalım. Kuytusunda denizin belki söz tutar yorgun devrilen elleri geç kalıyoruz ilk adımlara farkındayım, ne çok suskunluk yırtılan bakışlarda hüzün sağanağı durun! Gitmek için yanlış bir mevsim çığ düşüyor kalbimin üzerine inadım inat. Ölmeyeceğim III. şikayet ah yeter! Delirttiniz sahte kavuşmalarınızla dilime biber sürüp, seviyorum demesem, kaç zaman yaşarım ki? tülü yırtılmış perde yalnızlığıdır ayrılık gitmedikçe değeri bilinmiyor özlemle sarılmanın yüksek sesli konuşmaların içinde direniyor kahkaha sevgilim, kalbimdeki yerini görmen için, nefesimi tutmam mı lazım? IV. sessizlik tıkandı söz. Suya yürüdü ateş çırılçıplak bir aşk kaldı dudak kenarında utandı veda yola çıkınca unutulan yeminler gibi, unutma sesimi avuçlarımda kar beyaz sevilmek duası sebepsiz ağlamaz gök yüzüm yanaklarımda kuruyor bu yüzden sensizliğe ait sitem yoruldum. Teninde soluklanmak dileğim bırakma kalbimi V. huzur kuş tüyü rüyalar limanında demirlerken, takıldık iğnesi kırık plak nakaratlarına sonbahar geldi işte, taktık yakamıza bir duble rakı bir faslı gülüş biraz Ege yeter bu aşka kan ter içinde düşelim üstümüze kafidir yaşını almış kavgalar duy! Ben yalnız seni değil, kirpiklerinde tutuşan ateşi de sevdim. |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (12-31-2010) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |