![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Şiirler - Şiir Nehri Kategorisinde ve Resimlerle Şarkılar Forumunda Bulunan Kubat - Dermanımsın .. Konusunu Görüntülemektesiniz. Esme seher yeli esme Yar bu bahar bana küsme Ben gönlümü sana verdim Hayırsız yar beni üzme Ben gönlümü sana verdim Vefasız yar beni üzme Dermanımsın, dermanımsın, dermanımsın Alnımın yazısı ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Esme seher yeli esme Yar bu bahar bana küsme Ben gönlümü sana verdim Hayırsız yar beni üzme Ben gönlümü sana verdim Vefasız yar beni üzme Dermanımsın, dermanımsın, dermanımsın Alnımın yazısı fermanımsın Çalamazsın benim gibi bu gönül sazlarını Bir durup esme yel gibi el çekmez nazlarını Vefasız yar alıp gitme elimden ellerini Eller sevemez ben gibi yüzünde benlerini Off Dermanımsın Yar gel etme yar Bir sitem bir isyan etme yar Sol yanımsın gitme yar Dermanımsın ,dermanımsın, dermanımsın Alnımın yazısı fermanımsın Çalamazsın benim gibi bu gönül sazlarını Bir durup esme yel gibi el çekmez nazlarını Vefasız yar alıp gitme elimden ellerini Eller sevemez ben gibi yüzünde benlerini Off Dermanımsın, dermanımsın, dermanımsın Alnımın yazısı fermanımsın Çalamazsın benim gibi bu gönül sazlarını Bir durup esme yel gibi el çekmez nazlarını Vefasız yar alıp gitme elimden ellerini Eller sevemez ben gibi yüzünde benlerini |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |