![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Kayıt ol | Oyunlar | RADYO | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Forumları Okundu Kabul Et |

Şiirler - Şiir Nehri Kategorisinde ve Resimlerle Şarkılar Forumunda Bulunan Uğur Arslan – Ben 19′umdaydım Öldüğümde Konusunu Görüntülemektesiniz. Ben 19′umdaydm Öldüğümde Daha Ayaklarım Yere Basmamıstı Konmamıştı Aşkın Adı Gözlerim Bir Dilberin Gözlerine Bir Karıs Mesafeden dahi B a k m a m ı s t ı . . ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Ben 19′umdaydm Öldüğümde Daha Ayaklarım Yere Basmamıstı Konmamıştı Aşkın Adı ![]() Gözlerim Bir Dilberin Gözlerine Bir Karıs Mesafeden dahi B a k m a m ı s t ı . . . Ve Genzime İnmemişti Çay Kokusu Bir Dağ Ceylanı yayla Kekiği Aklımı Basımdan Almamıstı Ben 19′umdaydım Öldüğümde ![]() Gerçek Gibi Görünen Yalanların Ve Yalan Gibi Görünen Gerceklerin Sahiciliği Serildi önüme ![]() 19′umdaydım Tüm Doğruları Gönül Gözümle Gördüğümde Ben 19′umdaydım Öldüğümde Daha Saclarıma Ak Düşmemişti Babamın Bası Düştüğünde Öne Kırısıklık Değmemişti Yüzüme Ne Ayaklarım A s k e r Botuna Girmiş Ne de Basım Yaslanmıstı Bir Yar Gögsüne ![]() Ben 19′umdaydım Öldüğümde Belki de Herkes Öldüğü Ben Dirildiğimde Ölüm Bile Anamın Feryadı Kadar Canımı Acıtmamıstı Köyün Genc Ve Bekar Kızları Tasıdı Tabutumu Ola Ki İçlerinden Birinde Gönlüm Kalmıstır Diye Hiç Olmazsa Gittiğim Yerde Ruhum Huzur Bulsun Diye Köyün Genc Ve Bekar Kızları Tasıdı Beni Musalladan Öteye Ve En Çok İçlerinden Biri Ağladı Adı Safiye… Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
dü$pérésT (07-30-2010) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
19 yaşımda ezberlemiştim bu şiiri... öldüğümü sandığım o yaşta...=) geçti gitti acıların hepsi...ezberim kaldı geriye.... emeğinize sağlık... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |