![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Şiirler - Şiir Nehri Kategorisinde ve Resimli Şiirler Forumunda Bulunan Pelin Onay'dan seçmeler (MasaL) Konusunu Görüntülemektesiniz. vakti geldiyse gitmenin, bekletmemek lazım Adımı Ayrılık Koy Anne ve ben yalnızlığını bile özledim desem, beni duyamayacak kadar sessizsin artık Anılar öptü dudaklarımı öpüldüğü yerlerden kanar aşk Ağlayacaksa(m) Konuşmayalım satırların ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
vakti geldiyse gitmenin, bekletmemek lazım Adımı Ayrılık Koy Anne ve ben yalnızlığını bile özledim desem, beni duyamayacak kadar sessizsin artık Anılar öptü dudaklarımı öpüldüğü yerlerden kanar aşk Ağlayacaksa(m) Konuşmayalım satırların ulaştı sevgilim yanlışlıkla dudaklarını da eklemişsin, Aşk Beklemektir kime baksam biraz sensizlik biraz yalnızlık biraz korku Anlamak...ve..susmak şairim, sevgilim! bu ayrılık yazdığın en muhteşem şiirin.. Aşk-ı Lâl bana biraz huzur, bir duble de rakı getir usta bir de değiştir şu plağı canım bugün içli şarkılar dinlemek istiyor hani şu damar dediklerinden Bana Biraz Hüzün Ver Usta, Sek Olsun bir nefeslik sigaraysa gülüşlerimiz, içine çek, söndüğünde yakmaya geldim Aze yüreğime dokundu../..dost gele.. Fırlattı ve sürükledi deli bir fırtına bedenimi caddenin tam ortasına. Bana Dağları Ve Göçebeliği Anlatma ama sen son vurgunum../...en çok vurulduğum Beni artık sevmeyin |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| güzel bir kompozisyon tatlısı ![]() ![]() özellikle bu hem anlamlı hem damardan ![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |